Betöltés...

ROUND LAB Pine Calming Cica Arctej 250ml

Ár: 11.945 Ft



Frissítő és nyugtató arctej.

A bőr irritációja nélkül használható. Nyugtató hatású, pótolja nedvességet, és nem ragad.



A ROUND LAB a Yangyang-i fenyőfákon alapuló termékeket kutatta annak érdekében, hogy megvédje a bőrt a mindennapi élet különböző irritáló tényezőitől, mint például a hideg UV-fény, a száraz szél, a hirtelen hőmérséklet-változások és a gyakori finom por.



Ez a termék a ROUND LAB egyedülálló nyugtató összetevőinek felhasználásával fenyőfalevelekből készül, anélkül, hogy károsítanák a fát. Ez a termék biztonságosan kapszulázott, alacsony hőmérsékletű ultrahangos extrakcióval készül, hogy teljes mértékben kifejtse a fenyőfák terápiás hatását.

Az egészséges bőrhöz hasonló pH-érték, és segít szabályozni a bőr olaj-nedvesség egyensúlyát.



Fő összetevők:

42%-ban fenyő Cica hatóanyagok.

Pinus Densiflora levél kivonat,

növényi eredetű fehérje glikoprotein

5 optimális arányban összekevert cica

Az LHA, egy gyengéd 4. generációs ápoló összetevő az érzékeny bőr számára, gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és a pórusokat elzáró szennyeződéseket.

Különböző méretű hialuronsavat tartalmaz az alacsonytól a nagy molekulatömegig.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 250ml

Összetevők: Water, Pinus Densiflora Leaf Extract (409,785ppm), Propanediol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Centella Asiatica Extract (11,198ppm), Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Melia Azadirachta Leaf Extract, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glycoproteins (8.3760ppm), Melia Azadirachta Flower Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Cetearyl Olivate, Glycereth-26 Asiaticoside (0.4188ppm), Asiatic Acid (0.4188ppm), Madecassoside (0.4188ppm), Madecassic Acid (0.4188ppm), Capryloyl Salicylic Acid, C12-20 Alkyl Glucoside, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Dextrin, Vinyl Dimethicone, Sorbitan Olivate, Carbomer, C14-22 Alcohols, Disodium EDTA, Tromethamine



Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát. Használjon hidratáló arctonikot, ami segíteni fogja a hidratáló arctej hatóanyagainak jobb felszívódását az arcbőrbe. Öntsön egy borsószemnyi hidratáló arctejet a tenyerébe. A tenyerével óvatosan masszírozza vagy finoman paskolja be az arctejet az arc bőrébe, amíg teljesen be nem szívódik.






























Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ROUND LAB Pine Calming Cica Arctej 250ml" című hirdetést látja. (fent)