Betöltés...

ABIB Heartleaf Calming Esszencia 50ml

Ár: 9.915 Ft



Hipoallergén eszencia, amely megnyugtatja az érzékeny, irritált bőrt. Védelmet nyújt a bőr védőrétegének. Véd a káros külső hatásoktól, megakadályozza a bőr károsodását.

Hipoallergén. Bőrgyógyászatilag tesztelt.



Heartleaf (Houttuynia Cordata): Kaméleonlevél. Az esszencia 85.66% Houttuynia Cordata kivonatot tartalmaz (856,000ppm). Vigyázzon érzékeny bőrére anélkül, hogy irritálná. Tökéletesen megnyugtatja a bőrt. A frissítő formula hidratálja a bőrt, nem ragad.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 50ml

Összetevők: Houttuynia Cordata Extract, Glycerin, Water, Methylpropanediol, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Mentha Aquatica Extract, Sodium Hyaluronate, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Urea, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Succinic Acid, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum.



Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. 2-3 pumpálásnyi esszenciát osszon el a az arcán és az ujjbegyei segítségével finoman paskolja be a bőrébe.


























Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ABIB Heartleaf Calming Esszencia 50ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: