Betöltés...

MISSHA Time Revolution Immortal Youth 2X Esszencia 50ml

Ár: 19.870 Ft



Az Immortal Youth termékcsalád öregedésgátló, a ráncok és finom vonalak csökkentésére specializálódott.

Segít helyreállítani a bőr feszességét és visszanyerni a bőr rugalmasságát.

3 gomba kivonatot (fekete szarvasgomba, Ganoderma Lucidum és Chaga) tartalmaz az öregedésgátló hatás aktív összetevőiként.

Skin Bounce Liposome-val készült, hogy maximalizálja a behatolást az aktív összetevők jobb felszívódása érdekében.



Bőrgyógyászatilag tesztelt.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság.

Nettó tömeg: 50ml

Összetevők: Water, Glycerin, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycereth-26, Alcohol Denat, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Chondrus Crispus Extract, Xylitylglucoside, Chlorella Vulgaris Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Xylitol, Saccharomyces Ferment Filtrate, Ganoderma Lucidum Extract, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Tuber Melanosporum Extract, Butylene Glycol, Polyacrylamide, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone Crosspolymer, Glucose, C13-14 Isoparaffin, Anhydroxylitol, Vinyl Dimethicone, Fructooligosaccharides, Fructose, Isododecane, Laureth-7, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Palmitic Acid, Sodium Phytate, Stearic Acid, Tocopherols, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Ceramide NP, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Fragrance



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.

Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MISSHA Time Revolution Immortal Youth 2X Esszencia 50ml" című hirdetést látja. (fent)