Betöltés...

BEAUTY OF JOSEON Ginseng Essence Hidratáló Arctonik 150ml

Ár: 9.825 Ft



Friss, hidratáló arctonik hagyományos koreai gyógynövényekkel dúsítva, a simább és revitalizált bőr érdekében. Megakadályozza az UV-sugarak okozta pigmentációt és ráncokat. Elősegíti a bőr hidratálását (hidratáló hatását), amely segít megvédeni a bőrt a külső hatásoktól azáltal, hogy hosszú ideig megtartja a nedvességet a bőr mélyén



Hatása:

1. Hidratáló

2. Tápláló

3. Faggyútermelés szabályozása és Ránctalanító



Fő összetevők:

Ginzeng gyökér víz 80%

Ginseng Complex: ginzeng gyökér víz, Ginseng callus culture kivonat, ginzeng gyökér kivonat, ginzeng bogyó kivonat, Lactobacillus / ginseng gyökér fermentált szűrlet. 2% Niacinamide: Célja a faggyú szabályozás, élénkítés

Hidratálás: glicerin, 0,4% Allantoin, hialuronsav



Vegán & Cruelty-free



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 150ml

Összetevők: Panax Ginseng Root Water, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Water, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Glucoside, Xanthna Gum, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Adenosine, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Dextrin, Glucose, Panax Ginseng Root Extract, Panax Ginseng Berry Extract, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyglycerin, Disodium EDTA



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman paskolja be a hidratáló arctonikot a bőrébe.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.

Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).




































































Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "BEAUTY OF JOSEON Ginseng Essence Hidratáló Arctonik 150ml" című hirdetést látja. (fent)