Betöltés...

ABIB Yuja Probiotics Blemish Korongok 60db

Ár: 10.845 Ft



Hidratáló és világosító korong, amely a Yuja kivonat (yuzu) (12,500 ppm) és a probiotikumok (25,000 ppm) keverékét tartalmazza. Csökkenti a hiperpigmentációt, a sötét foltokat. A bőr tónusa egyenletes lesz.
A vitamindús Yuja kivonat ragyogóbb és áttetszőbb arcbőrt nyújt.
A hidratáló zselés textúra gyorsan felszívódik a bőrben, zsíros érzés nélkül.
Puha, háromrétegű műselyemlemezből készült korongok. Tápláló esszenciával vannak átitatva, szorosan tapadnak a bőrhöz, hogy feltöltsék és hidratálják. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 140ml 60 db korong/doboz Összetevők: Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Lactobacillus/Rice Ferment, Niacinamide, Citrus Junos Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Butylene Glycol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Glyceryl Caprylate, Carbomer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Adenosine, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Gluconolactone, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Gardenia Florida Fruit Extract, Pantolactone, PVM/MA Copolymer, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Dextrin, Disodium EDTA Hogyan kell használni: A dobozban található egy csipesz amivel a korongokat higiénikusan tudja kivenni a dobozból. Nyissa ki a dobozt és a csipesz segítségével vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Helyezze a korongokat azokra a területekre ahol ápolásra van szükség. Hagyja az arcán a korongokat 10-20 percig. Az arcán maradt esszenciát masszírozza be a bőrébe. EXP: 2025.01.21

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ABIB Yuja Probiotics Blemish Korongok 60db" című hirdetést látja. (fent)