Betöltés...

ANUA Birch Moisture Boosting Korongok 70db

Ár: 13.671 Ft







70,000 ppm japán fehér nyírvízzel készült szubacid hidratáló korongok. Segít fenntartani a bőr pH-egyensúlyát és megakadályozza a bőr nedvességvesztését.

Panthenolt és 10 féle hialuronsavat tartalmaz, amelyek mélyen hidratálják a bőrt és segítik a bőrvédő gát kialakítását.

ABC Complexből (allantoin, betain, uborka kivonat) áll, amely segít megnyugtatni az érzékeny bőrt és fenntartani a bőr olaj-nedvesség egyensúlyát.





Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 160ml (70db)

Összetevők: Water, Betula Platyphylla Japonica Juice(70,000ppm), Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Allantoin, Betaine, Cucumis Sativus (?Cucumber) Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Thymus Vulgaris (?Thyme) Flower/Leaf Extract, Propanediol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Gluconolactone, Chlorella Vulgaris Extract, Melia Azadirachta Branch/Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract, Curcuma Longa (?Turmeric) Root Extract, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Glucose, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Fructooligosaccharides, Fructose, Polyglyceryl-10 Laurate, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Acetyl Glucosamine, Sodium Citrate, Cyanocobalamin, Tocopherol, Xanthan Gum, Disodium EDTA



Hogyan kell használni (mint arcmaszk): A dobozban található egy csipesz amivel a korongokat higiénikusan tudja kivenni a dobozból. Nyissa ki a dobozt és a csipesz segítségével vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Helyezze a korongokat azokra a területekre ahol ápolásra van szükség. Hagyja a korongokat az arcán 5-10 percig. Az arcán maradt esszenciát masszírozza be a bőrébe.

Hogyan kell használni (mint arctonik): A dobozban található egy csipesz amivel a korongokat higiénikusan tudja kivenni a dobozból. Nyissa ki a dobozt és a csipesz segítségével vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Törölje át az arcát a koronggal.














Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ANUA Birch Moisture Boosting Korongok 70db" című hirdetést látja. (fent)