Betöltés...

ABIB Jericho Rose Nutrition Arckrém 75ml

Ár: 11.330 Ft



Rose of Jericho. A (30,380ppm) Jericho rózsája és a Chaga gomba kivonat táplálja a fakó bőrt és fokozza a bőr természetes erejét. A kék agavé kivonat helyreállítja a száraz bőr víz- és olaj egyensúlyát. Száraz bőrre ajánljuk. Jericho Rose (Jerikói rózsa kivonat)
Öregedésgátló – A növény olajának antioxidáns tulajdonságai segítenek leküzdeni a szabad gyököket, amelyek csak egy elektronnal rendelkező atomok, amelyek a legjobban károsítják a bőrsejteket. Amikor öregszik, a bőrsejtjei nehezebben tudnak helyreállni. A sérült bőrsejtek ráncok, finom vonalak és szarkalábak formájában jelennek meg. A sivatagi bőrápoló termékek felerősítik a bőrsejteket és segítenek megőrizni egészségüket, ami az öregedés kevésbé látható jeleit eredményezi.
Száraz bőr – A bőr kiszáradása életkorától, egészségi állapotától és környezetétől függően jelentkezik. A sivatagi éghajlati bőrápolóként használt Anastatica Hierochuntica kivonatok ugyanazon cukrokon, aminosavakon és vegyületeken keresztül hidratálják a bőrt, amelyeket ez a növény termel a túlélésre. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 75ml Összetevők: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Anastatica Hierochuntica Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Diisostearyl Malate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Diglycerin, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Isotridecyl Isononanoate, Arachidyl Alcohol, Jojoba Esters, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Lactobacillus Ferment, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Agave Tequilana Leaf Extract, Panthenol, Synthetic Beeswax, Vinyl Dimethicone, Glyceryl Stearate, Arachidyl Glucoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Palmitic Acid, Tromethamine, Hydrogenated Lecithin, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tocopherol, Methylpropanediol, Behenyl Alcohol, C12-16 Alcohols, Xanthan Gum Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés arckrémet osszon el az arcán és finoman masszírozza be a bőrébe. EXP: 2026.06.14

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ABIB Jericho Rose Nutrition Arckrém 75ml" című hirdetést látja. (fent)