Betöltés...

CUREL Sebum Trouble Care Moisture Gél Ackrém 120ml

Ár: 10.595 Ft



Érzékeny, zsíros bőrre tervezték, amelyet folyamatosan sújt a túlzott faggyútermelés, mitesszerek és kitágult pórusok.



Zero-in Sebum Control technológiával szabályozza a felesleges faggyúkiválasztást, miközben erősíti a bőr védőgát funkcióját, hogy egész nap nyugodtabb legyen a bőre állapota.

Aktív összetevőt tartalmaz (Allantoin), amely gyulladáscsökkentő.

Eukaliptusz kivonatot tartalmaz, amely mélyen behatol a bőrbe, hogy fokozza a bőr ceramid termelési képességét, amely a bőr alapvető összetevője, védi a bőrt.

A formula közel van a bőr egészséges pH-értékéhez, hogy csökkentse a bőrön a csökkent faggyútermelés által okozott lehetséges irritációt.

A folyékony gél könnyen eloszlik, hogy gyorsan felszívódjon a bőr mélyebb rétegeibe anélkül, hogy ragadós lenne. Matt és kényelmesen hidratált bőrt hagy maga után.



Bőrgyógyászatilag tesztelt. Enyhén savas (pH), hasonlóan az egészséges bőrhöz.

Illatanyag-, színezék-, alkohol mentes



Gyártási hely: Japán

Nettó tömeg: 120ml

Összetevők: Aktív Hatóanyagok: Allantoin, Egyéb Öszetevők: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Hexadecyloxy PG Hydroxyethyl Hexadecanamid, Bis-Methoxypropylamido Isodocosane, 10-Hydroxydecanoic Acid, Zinc oxide, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Alkyl methacrylate/alkyl acrylate copolymer, Arginine, Propylparaben.



Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. 3-4 pumpálásnyi gélt osszon el az arcán és finoman masszírozza be a bőrébe, és hagyja beszívódni.








Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "CUREL Sebum Trouble Care Moisture Gél Ackrém 120ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: