Betöltés...

CUREL Intensive Moisture Care Makeup Arctisztító Olaj 150ml

Ár: 9.985 Ft



Intensive Moisture Care: A szárazságtól érzékennyé vált bőrre ajánlott termékcsalád.



Védi és tisztítja a bőr alapvető összetevőjét, a "ceramidot", és megőrzi a bőr nedvességtartalmát. Gyorsan alkalmazkodik a nehezen eltávolítható sminkhez, és könnyen eltávolítja azt a bőr dörzsölése nélkül is. Így nem irritálja a bőrt. Olaj, amely könnyen oldódik a vízben. A vízálló szempillaspirált is eltávolítja.

Mosás után megakadályozza a kiszáradást és hidratáltan tartja a bőrt.

Gyulladáscsökkentő (Dipotassium Glycyrrhizate) hatóanyagot tartalmaz.



Enyhén savas (pH), hasonlóan az egészséges bőrhöz. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Illatanyag-, színezék-, alkohol mentes.



Gyártási hely: Japán

Nettó tömeg: 150ml

Összetevők: Aktív hatóanyag: Dipotassium Glycyrrhizate Egyéb Összetevők: Liquid Paraffin, Isononyl Isononanoate, PEG Laurate, Octyldodecanol, Polyoxyethylene (20) Sorbitan Monooleate, Sorbeth-60 Tetraoleate, Cetyl Dimethylbutyl Ether, Dimethicone, light isoparaffin, Polyglyceryl-2 Isostearate, Polyoxyethylene Sorbitan Trioleate, Isostearyl Glyceryl Ether, Water, Myristyl Alcohol, Dipropylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Isostearyl Glyceryl Pentaerythrityl Ether, Cholesteryl Isostearate, PEG-6 Sorbitan Oleate, Succinic Acid, Phenoxyethanol.



Hogyan kell használni: Ha kontaktlencsét használ, arcmosás előtt távolítsa el a lencsét. Nyomjon ki kb. 4 pumpálásnyi arctisztító olajat a tenyerébe. Óvatosan masszírozza át a száraz arcbőrét az olajjal, hogy feloldja a sminket. Vizezze be a kezét langyos vízzel. Finoman masszírozza az olajos arcát kb. fél percig, amíg az olaj tejfehérré nem válik. Öblítse le langyos vízzel.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "CUREL Intensive Moisture Care Makeup Arctisztító Olaj 150ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: