Betöltés...

MISSHA Super Off Arctisztító Olaj - Dryness Off 305ml

Ár: 14.940 Ft





MISSHA Super Off arctisztító olajok kultikus karakterrel! Vonzza és felszívja a túl sok olaj- és faggyú lerakódást a pórusokból. Helyreállítja az olaj és a nedvesség optimális egyensúlyát. Még a nehéz, vízálló sminket is eltávolítja.



Dryness Off?: ?Különösen száraz bőrre? ajánljuk?, amely gyakran feszül az arctisztítás után. A shea vaj finom védőréteget képez a bőrön, míg az édesmandula olaj feszesíti, az argán olaj hidratáló hatást biztosít.



10 Free: 10 összetevőtől mentes. Nem tartalmaz ásványi olajat, parabéneket, mesterséges illatanyagokat és színezékeket. Ideális az érzékeny bőr számára is.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 305ml

Összetevők: HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TRIETHYLHEXANOIN, ETHYLHEXYL STEARATE, POLYISOBUTENE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISONONYL ISONONANOATE, ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, 1,2-HEXANEDIOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, LINALOOL



Hogyan kell használni: Nyomjon ki 1-2 pumpálásnyi arctisztító olajat a száraz tenyerébe. Óvatosan masszírozza át a száraz arcbőrét az olajjal, hogy feloldja a sminket. Egy kevés vízzel finoman masszírozza az olajos arcát kb. fél percig, amíg az olaj tejfehérré nem válik. Öblítse le langyos vízzel. Ha szükséges, akkor mossa meg az arcát arctisztító habbal.










Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MISSHA Super Off Arctisztító Olaj - Dryness Off 305ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: