Betöltés...

ROUND LAB 1025 Dokdo Arctisztító Olaj 200ml

Ár: 11.991 Ft



ROUND LAB 1025 Dokdo termékcsalád: hidratáló termékek normál és vízhiányos bőrre ajánljuk.



Gyengéd és frissítő tisztító olaj, amely hatékonyan távolítja el a sminket, a fényvédőt és a felesleges faggyút. Szabályozza a bőr olaj-nedvesség egyensúlyát. Gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt, és azonnal felfrissíti a bőrt a tiszta és egészséges arcbőrért.

Alkohol mentes



Fő összetevők:

Meadowfoam (tajtékvirág) mag olaj, szőlőmag olaj, ligetszépe olaj, avokádó olaj, természetes eredetű olaj, amelyek kényeztetik a bőrt.

Hialuronsav, Ceramid NP, glicin, szerin, nátrium-hilauronát, alanin, treonin, prolin, hidratálják a bőrt.

Allantoin, Oenothera Biennis összetevők a bőr nyugtatásáért.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 200ml

Összetevők: Ethylhexyl Stearate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Diisostearyl Malate, Ethylhexylglycerin, Water, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Canola Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Sea Water, Butylene Glycol, Allantoin, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phosphatidylcholine, Hyaluronic Acid, Ceramide NP, Glycine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glutamic Acid, Serine, Sodium Hyaluronate, Lysine, Alanine, Arginine, Threonine, Proline, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool



Hogyan kell használni: Öntsön ki egy kevés olajat a száraz tenyerébe. Óvatosan masszírozza át a száraz arcbőrét az olajjal, hogy feloldja a sminket. Vizezze be a kezét langyos vízzel. Finoman masszírozza az olajos arcát kb. fél percig, amíg az olaj tejfehérré nem válik. Öblítse le langyos vízzel.


























Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ROUND LAB 1025 Dokdo Arctisztító Olaj 200ml" című hirdetést látja. (fent)