Betöltés...

ROUND LAB Soybean Nourishing Hidratáló Arctonik 300ml

Ár: 13.560 Ft



Nagy kiszerelésű, 300ml-es hidratáló arctonik.



ROUND LAB Soybean Nourishing termékcsalád: tápláló bőrápolás száraz és érett bőrre



Krém típusú hidratáló arctonik, amely hidratálja és táplálja a bőrt. Ideális száraz bőrre.

Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését.



Fő összetevők:

Fekete szójabab kivonat (11 700 ppm): Világosabbá teszi és felfrissíti az arcbőrt

Ceramide NP: Megakadályozza a bőr kiszáradását és javítja a bőr védő funkcióját, ami segít távol tartani a káros környezeti irritációkat

Hialuronsav: Segít helyreállítani a bőr nedvesség tartalmát, csökkenti a ráncok megjelenését és javítja a bőr textúráját



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 300ml

Összetevők: Water, Propanediol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Black Bean Extract (11,700ppm), Ceramide NP, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Sodium Hyaluronate, Dipropylene Glycol, Panthenol, Pentylene Glycol, Diphenyl Dimethicone, Triethylhexanoin, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Tromethamine, Caprylic/Capric Triglyceride, Dextrin, Dipotassium Glycyrrhizate, Carbomer, Disodium EDTA, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).






Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ROUND LAB Soybean Nourishing Hidratáló Arctonik 300ml" című hirdetést látja. (fent)