Betöltés...

ANUA Heartleaf 77% Clear Hidratáló Arctonik Korongok (70db)

Ár: 12.570 Ft



Mondjon búcsút érzékeny bőr problémáinak! Ez a tonik segít hidratálni a bőrt, ugyanakkor eltávolítja az összes elhalt hámsejtet, anélkül, hogy irritációt okozna.

77% Houttuynia Cordata kivonatot tartalmaz, amely megnyugtatja a bőrt és csökkenti a bőr irritációt. A népszerű összetevőt, a Centella Asiatica-t is tartalmazza, amelyről ismert, hogy csökkenti a bőrpírt, kiütéseket és a pattanásokat.

11-féle élelmiszer minőségű összetevőt tartalmaz.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 160ml (70db)

Összetevők: Houttuynia Cordata Extract (77%), Water, Gluconolactone, Propanediol, Tromethamine, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ulmus Davidiana Root Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Extract, Portulaca Oleracea Extract, Centella Asiatica Extract, Madecassoside, Asiatic Acid, Asiaticoside, Madecassic Acid, Sodium Phytate



Hogyan kell használni: Nyissa ki a dobozt és vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Törölje át az arcát a koronggal.






































































































































Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ANUA Heartleaf 77% Clear Hidratáló Arctonik Korongok (70db)" című hirdetést látja. (fent)