Betöltés...

CUREL Sebum Trouble Care Hidratáló Arctonik (Lotion) 150ml

Ár: 11.236 Ft



Érzékeny, zsíros bőrre tervezték, amelyet folyamatosan sújt a túlzott faggyútermelés, mitesszerek és kitágult pórusok.
Zero-in Sebum Control technológiával szabályozza a felesleges faggyúkiválasztást, miközben erősíti a bőr védőgát funkcióját, hogy egész nap nyugodtabb legyen a bőre állapota.
Aktív összetevőt tartalmaz (Allantoin), amely gyulladáscsökkentő.
Eukaliptusz kivonatot tartalmaz, amely mélyen behatol a bőrbe, hogy fokozza a bőr ceramid termelési képességét, amely a bőr alapvető összetevője, védi a bőrt. A formula közel van a bőr egészséges pH-értékéhez, hogy csökkentse a bőrön a csökkent faggyútermelés által okozott lehetséges irritációt.
Fissíti, hidratálja és harmatossá teszi a bőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Enyhén savas (pH), hasonlóan az egészséges bőrhöz.

Illatanyag-, színezék-, alkohol mentes Gyártási hely: Japán
Nettó tömeg: 150ml
Összetevők: Aktív hatóanyagok: Allantoin Egyéb Összetevők: Water, Butylene Glycol, Betaine, Glycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, 10-Hydroxydecanoic Acid, Zinc oxide, POE Methylglucoside Phosphate, PEG1540, Succinic Acid, Arginine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylparaben. Használat (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman paskolja be a hidratáló arctonikot a bőrébe.

Használat (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra.Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "CUREL Sebum Trouble Care Hidratáló Arctonik (Lotion) 150ml" című hirdetést látja. (fent)