Betöltés...

BEAUTY OF JOSEON Ginseng Arctisztító Olaj 210ml

Ár: 10.434 Ft



Ha az elhalt hámsejteket és faggyút nem mossuk le alaposan, és hagyjuk felgyülemleni a pórusokban, bőr gyulladást okozhatnak. A arctisztító olaj szerepe, hogy segítsen eltávolítani a a salakanyagokat a bőrből, azáltal, hogy finoman oldja és emulgeálja a salakanyagokat.



Micellás tisztító technológia: Micellás vízből és olajból álló részecske. Amikor érintkezik a bőrrel, az olaj molekulák mágnesként vonzzák és szívják magukhoz a salakanyagokat és a smink maradványokat, miközben nedvességet adnak.



Kulcsfontosságú összetevők

Szójabab olaj 50% A mélytisztítás alapja a Glycine Soja olaj, mert ez a legkönnyebb, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a faggyút és smink maradványait.

Bőrbarát olaj, amely olajsavból, linolsavból és linolénsavból áll. Gyengéden oldja fel a salakanyagokat anélkül, hogy eltömítené a bőr pórusait, és egyúttal kondicionáló szerként is kisimítja a bőrt.

Ginseng mag olaj 0,1%. A ginzeng mag olaj segít megvédeni a bőrt a külső ingerektől. Ezenkívül egyedülálló, egészséges és kellemes illata segít élvezni az arctisztítást.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 210ml

Összetevők: Glycine Soja (Soybean) Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sorbitan Sesquioleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Panax Ginseng Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Eclipta Prostrata Extract, Mela Azadirachta Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Mela Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Amber Powder, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract, Bixa Orellana Seed Oil, Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Panax Ginseng Root Extract, Panax Ginseng Berry Extract



Hogyan kell használni: Nyomjon ki 1-2 pumpálásnyi arctisztító olajat a száraz tenyerébe. Óvatosan masszírozza át a száraz arcbőrét az olajjal, hogy feloldja a sminket. Egy kevés vízzel finoman masszírozza az olajos arcát kb. fél percig, amíg az olaj tejfehérré nem válik. Öblítse le langyos vízzel. Ha szükséges, akkor mossa meg az arcát arctisztító habbal.




















Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "BEAUTY OF JOSEON Ginseng Arctisztító Olaj 210ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: