Betöltés...

ANUA Birch Moisture Boosting Hidratáló Arctonik 250ml

Ár: 10.929 Ft



70%-ban japán fehér nyírvízből készült szubacid tonik, amely segít fenntartani a bőr pH-egyensúlyát és megakadályozza a bőr nedvességvesztését.



Panthenolt és 10 féle hialuronsavat tartalmaz, amelyek mélyen hidratálják a bőrt és segítik a bőrvédő gát kialakítását.

ABC Complexből (allantoin, betain, uborkagyümölcs kivonat) áll, amely segít megnyugtatni az érzékeny bőrt és fenntartani a bőr olaj-nedvesség egyensúlyát.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 250ml

Összetevők: Betula Platyphylla Japonica Juice (70%), Dipropylene Glycol, Vegetable Glycerin, 1,2-Hexanediol, Methylpropanediol, Betaine, Allantoin, Cucumis Sativus (?Cucumber) Fruit Extract, Gluconic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Butylene Glycol, Gardenia Florida Fruit Extract, Isopentyldiol, Acrylates/?C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Citric Acid, Propanediol, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman paskolja be a hidratáló arctonikot a bőrébe.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.

Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).








Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ANUA Birch Moisture Boosting Hidratáló Arctonik 250ml" című hirdetést látja. (fent)