Betöltés...

ANUA Heartleaf 77 Soothing Hidratáló Arctonik 250ml

Ár: 11.598 Ft

Mondjon búcsút érzékeny bőr problémáinak! Ez a tonik segít hidratálni a bőrt, ugyanakkor eltávolítja az összes elhalt hámsejtet, anélkül, hogy irritációt okozna.
77% Houttuynia Cordata kivonatot tartalmaz, amely megnyugtatja a bőrt és csökkenti a bőr irritációt. A népszerű összetevőt, a Centella Asiatica-t is tartalmazza, amelyről ismert, hogy csökkenti a bőrpírt, kiütéseket és a pattanásokat.
11-féle élelmiszer minőségű összetevőt tartalmaz.

Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 250ml
Összetevők: Houttuynia Cordata Extract (77%), Water, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Betaine, Panthenol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, Vitex Agnus Castus Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Arctium Lappa Root Extract, Phellinus Linteus Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Isopentyldiol, Methylpropanediol, Acrylates/​C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Disodium EDTA.

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman paskolja be a hidratáló arctonikot a bőrébe.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ANUA Heartleaf 77 Soothing Hidratáló Arctonik 250ml" című hirdetést látja. (fent)