Betöltés...

Kínai köpölyöző csésze készlet

Ár: 3.790 Ft




A kínai köpölyözés az akupunktúrás csoport egyik technikája . Az akupresszúrás pontokon történő manipulálásuk a kezelés legnagyobb hatékonyságát teheti lehetővé, köszönhetően a megfelelő agyközpontok specifikus stimulációjának. A kínai köpölyözés használatának pozitív hatása azonban a klasszikus szempontok ismerete nélkül is elérhető. Ez többek között a lokális hatásával függ össze, az erek stimulálása és tágítása révén. Lokálisan a köpölyözés javíthatja a vérkeringést, felmelegedést okozhat és javíthatja a nyirok áramlását a nyirokereken keresztül.
Hathat az idegvégződésre - a köpölyözés javíthatja a reflexreakciók idegi szabályozását egy adott testszegmensen belül, ami lazító hatású lehet.







Jelentős hatással lehet a szervezet immunitására . 
A kínai köpölyözés sokoldalú hatású, különféle betegségek és betegségek esetén alkalmazható. Például a kínai köpölyözés a magas vérnyomás, nyaki fájdalom, ízületi fájdalom, influenza vagy potenciazavarok kezelésének eleme lehet. A köpölyözés használatának módja a betegség típusától is függ, lehet például masszázs, vagy a hagyományos köpölyözéshez hasonlóan a bőrre történő felvitel.
A használata egyszerű , de készségeket igényel. Nem ajánlott minden embernek, például ha valakinek véralvadási problémái vannak, nem szabad alávetni ennek a fajta kezelésnek. A köpölyözés szintén nem javasolt terhes nőknek és kisgyermekeknek.







A kínai köpölyözéses masszázs elvégzése a kezelés alatt álló személy megfelelő felkészítését igényli. Előmelegítheti a testet is , például meleg fürdővel vagy illóolajokkal bedörzsölve. A masszírozott személy testhelyzetének kényelmesnek kell lennie. A kezelés befejezése után fertőtlenítő folyadékkal tisztítsa meg a csészéket, ne áztassa vízbe.







Ezenkívül a készlet tartalmaz egy nagyon hasznos anticellulit masszírozót , amely támogathatja a vérkeringést és késleltetheti a bőr öregedési folyamatát.
Ha szisztematikusan használják, segíthet a cellulit elleni küzdelemben az egész testben.






 

MŰSZAKI ADATOK:


Kiváló minőségű kínai köpölyöző készlet
4 buborék
Cellulit elleni masszírozó
Könnyen kezelhető
Anyaga: szilikon, műanyag, gumi
Tároló táska










MÉRETEK:


Masszírozó: 14cm x 10cm
Masszírozótekercs méretei: 5cm x 3cm
Nagy kerek buborék: 8cm x 6,7cm
Kis kerek buborék: 5,5cm x 5,3cm
Nagy buborékkúp: 8cm x 3,8cm
Kis buborékkúp: 5cm x 1,5cm
A táska méretei: 21cm x 17cm








ELÉRHETŐ SZÍNEK:


Az áruk gyártó általi gyűjtőcsomagolásba történő véletlenszerű csomagolása miatt az árut vegyes színben küldjük. Színválasztás nem lehetséges.
Zöld
Rózsaszín
Kék










TARTALOM:


4 különböző méretű kínai gumibuborék
Anticellulit masszírozó
Egy táska a készlet tárolására






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kínai köpölyöző csésze készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: