Betöltés...

Wellue DuoEKG-S hordozható személyi EKG (HM-ER2-SC)

Ár: 45.300 Ft

Tulajdonságok:

Kerüld el a sorban állást, a hosszas várakozást és ellenőrizd otthon, sportolás vagy munka közben szíved állapotát. A DuoEKG S készülék segítséget nyújt akár pillanatnyi napi kontroll vagy akár 5 perces EKG mérésre, szívritmus meghatározására. A DuoEKG-S készülék megmutatja az aritmiát, szívritmust, pitvarfibrillációt, tachycardiát, bradycardiát, korai pitvari összehúzódásokat. A retikülben, zsebedben vagy akár a sporttáskában magaddal viheted bárhová. Érezd magad biztonságban!
Nem szükséges neked eldöntenek, hogy a mért adatok rendellenes működést jelentenek-e, hiszen a készülék visszajelez probléma esetén. Ha pontosabb véleményt szeretnél, a magyar nyelvű applikáció segítségével az EKG görbét, elemzést, mért adatokat a memóriából egyszerűen el is küldhető szakorvosodnak. Használata:
OLED kijelzőn megnyomod a bekapcsoló gombot, az indikátor jelez, majd helyezd a két hüvelykujjadat a szenzorra és azonnal elindul a mérés. Kompakt, könnyű, hordozható, amikor csak igényled. Tömege csupán 18g. Mért értékek: 30 msp-5 perces folyamatos EKG, pulzusszám meghatározás, szívritmus rendellenességének megállapítása Adattovábbítás: Bluetooth Akkumulátor tárhelye: 500 mérésre elegendő applikáció tárhelye pedig végtelen Vezérlés: OLED kijelző segítségével vagy applikáción keresztül Applikáció nyelve: magyar Visszajelzést ad: igen, diagramot készít Kinek ajánlott?: sportolók, managerek, szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedők, egészségügyi dolgozók részére Töltése: USB töltés – lítium akkumulátor

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Wellue DuoEKG-S hordozható személyi EKG (HM-ER2-SC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: