Betöltés...

Philips HX9096/10 Elektromos fogkefe Pótfej - Fehér (6db)

Ár: 28.890 Ft

Szakértők által az Ön igényeihez tervezveAz univerzális fogkefefej a legszélesebb körű kutatási és fejlesztési folyamatunk terméke. Kombináltuk a fogászati szakemberek, a szájhigiéniai szakértők, a mérnökök és a tervezők ismereteit, így alkottuk meg ezt a sokoldalú kefefejet.Az Ön mosolyához tervezett sörteformaAz ívelt kialakítás segítségével a sörték pontosan oda érnek el, ahová szükséges. A szigorú fejlesztés során olyan univerzális gyakorlatot alkottunk meg, amely biztosítja a kivételes szájápolást.Csere-emlékeztetőkkel a lehető leghatékonyabb tisztításértA kefefejek 3 havi használat után kevésbé lesznek hatékonyak, de a BrushSync funkció emlékeztetni fogja Önt, mielőtt ez bekövetkezne. A BrushSync-támogatású fogkefe érzékeli a használatot és figyelmeztet, ha eljött az ideje a cserének.Rápattintható kialakítás a kefefej egyszerű cseréjéhezAz A3 Premium All-in-One kefefej tökéletesen illeszkedik a Philips Sonicare rápattintható markolatára (ld. az alábbi listát). A csere és a tisztítás csak egyszerű pattintást igényel.

Komtatibilitás : 2-es sorozatú lepedékeltávolító ,2-es sorozatú védelem a lepedék ellen ,3-as sorozatú fogínyápoló ,DiamondClean ,DiamondClean 9000 ,DiamondClean Smart ,EasyClean ,Essence+ ,ExpertClean ,ExpertResults ,FlexCare ,FlexCare Platinum ,FlexCare Platinum Connected ,FlexCare+ ,HealthyWhite ,HealthyWhite+ ,PowerUp ,Prestige 9900 ,ProtectiveClean

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HX9096/10 Elektromos fogkefe Pótfej - Fehér (6db)" című hirdetést látja. (fent)