Betöltés...

Hajmasszírozó, Fejbőr masszírozó, Vízálló, Szilikon fejek, 3 sebesség, Stimulálja a hajnövekedést, Javítja a keringést, Fehér

Ár: 18.193 Ft

Tapasztalja meg a tökéletes kényelmet és a teljes ellazulást a fejbőrmasszázzsal, egy innovatív eszközzel, amely soha nem látott otthoni masszázsélményt nyújt.
Kényelmes használat: Ezt a fejmasszázst úgy tervezték, hogy utánozza az emberi ujjak finom mozgását, gyors gyógymódot nyújtva a fejrész fájdalmára és merevségére. A fejbőr gyengéd stimulálásával ez a készülék javítja a vérkeringést és revitalizálja a bőrt.
Mély és hatékony fejbőrmasszázs: 4 masszázsfejjel felszerelve, amelyek mindegyike 24 különálló csomóponttal és kiváló minőségű 3D dagasztási technológiával rendelkezik, ez a gép tökéletesen illeszkedik a fejbőréhez, 360 fokos mély masszázsélményt nyújtva. Segítségével csökkentheti a nap folyamán felhalmozódott stresszt és pihenhet.
3 állítható sebesség: Az egygombos vezérlés lehetővé teszi, hogy 3 sebességmód közül válasszon: alacsony, magas és váltakozó, hogy a masszázst az Ön igényei szerint testreszabhassa. Az automatikus kikapcsolás 20 perc használat után biztosítja a biztonságot és az energiatakarékosságot.
Száraz és nedves kettős cél: Az IPX7 vízszigetelő fokozatnak köszönhetően ez a masszázs biztonságosan használható zuhany alatt, teljes ellazulást biztosítva. A tisztítás is egyszerű formalitás, mivel a négy független masszázsfej külön eltávolítható és tisztítható.
Ergonomikus és hordozható kialakítás: Az ergonomikus kialakítás tökéletesen illeszkedik a fej alakjához, és az egyedülálló csúszásgátló huzal megakadályozza, hogy a készülék használat közben kicsússzon a kezéből. Mivel vezeték nélküli, könnyedén magával viheti, bárhová is megy, egy gyors adag kikapcsolódáshoz, akár otthon, akár az irodában vagy az autóban. Az USB-porttal bármikor könnyedén töltheti.
Újratölthető és sokoldalú: Az újratöltési funkcióval bárhol használhatja ezt a készüléket anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátorok miatt. Alkalmas az egész testre, beleértve a fejet, a nyakat és a derékot.



Hozza be saját wellnessrészlegét otthonába. És élvezze a fejbőrmasszázs pihentető előnyeit ezzel a korszerű eszközzel. Serkenti a haj növekedését, enyhíti a stresszt és enyhíti a fájdalmat ezzel a sokoldalú és könnyen használható eszközzel. Itt az ideje, hogy kényeztesse magát, és jobban vigyázzon egészségére és jólétére. Ezzel a fejbőr masszázzsal!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hajmasszírozó, Fejbőr masszírozó, Vízálló, Szilikon fejek, 3 sebesség, Stimulálja a hajnövekedést, Javítja a keringést, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: