Betöltés...

Wahl Chrome Pro 18 darabos hajnyírószett

Ár: 23.690 Ft

A Wahl Chrome Pro vezetékes hajvágószett nagy teljesítményű és strapabíró vibrációs motorja a hosszú távú használat érdekében PowerDrive vágórendszerrel rendelkezik, amely 35%-kal nagyobb vágókapacitást biztosít, mint a hagyományos hajvágóké. A Wahl Chrome Pro vezetékes hajvágószett egy kúpos karral rendelkezik, amellyel a vágóhossz könnyen beállítható 1 és 3 mm között. Ezek a hajvágók professzionális vágóteljesítményt és egyenletes vágást biztosítanak a precíz, önélező és magas széntartalmú acélpengéknek köszönhetően, amelyek hosszabb ideig maradnak élesek, mint a piacon elérhető más pengék. A szállítás 8 fésűt (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 és 25 mm-es), egy jobb és bal fül környéki trimmelőfésűt és tartozékokat tartalmaz.Színe: fekete és ezüstAnyaga: műanyagMérete: 16,5 x 7,5 x 25 cm (Ho x Szé x Ma)
A kívánt vágási hossz 1-3 mm között könnyedén beállítható a kapcsoló segítségévelA PowerDrive vágórendszer 35%-kal nagyobb vágókapacitást biztosít a hagyományos hajvágókhoz képest.A precíz, önélező acélpengéknek köszönhetően ez a professzionális hajvágógép egyenletesen vágA szállítás 8 fésűt (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 és 25 mm-es), egy jobb és bal fül környéki trimmelőfésűt és tartozékokat tartalmaz

Annak érdekében, hogy vásárlóinknak a lehető legjobb minőséget kínálhassuk, minden termékünket alaposan ellenőrizzük, hogy funkcionálisan hibátlanok-e.
Emiatt néha a termék tesztelésekor használt szintetikus tesztszőr maradványok és pengeolaj maradhatnak a terméken. Köszönjük a megértést!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Wahl Chrome Pro 18 darabos hajnyírószett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: