Betöltés...

Braun ThermoScan 7 IRT6520 Fülhőmérő / lázmérő

Ár: 26.360 Ft

Előzze meg a betegségeket és ügyeljen saját és családja egészségére! Ebben lehet a segítségére egy professzionális fülhőmérő!
- Az IRT 6520 infravörös fülhőmérő egy nagyméretű, színkódos kijelzőn mutatja a kapott értékeket. A készülék használata során beállíthatjuk az életkort is. (0-3 hónap, 3-36 hónap, 36 hónap felett).
- A pontos mérés érdekében a mérőcsúcs előmelegítésre kerül. A készülék az utolsó 9 mérést a memóriájában rögzíti. A készülék higiénikusan cserélhető védőkupakkal rendelkezik (21 db tartozék). Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból!

TulajdonságRészletekAge Precision funkcióvaligenérintés nélküli technológianemhónaljhőmérőnemflexibilis mérőcsúccsalnemfülhőmérőigenhomlokhőmérőnemhangjelzésekigenhőmérséklet alapján elszíneződő kijelzőigenmérési memóriautolsó 9 mérésmérőcsúcs-előmelegítésigencserélhető védőkupakLF 40BPA mentesigentartozékokasztali tartó, védőkupakok (21 db), elemektápellátás2 x AA elem

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun ThermoScan 7 IRT6520 Fülhőmérő / lázmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: