Betöltés...

Wahl 20105.0466 Close Cut Pro Haj- és szakállnyíró

Ár: 34.390 Ft

Nevéhez hűen a Close Cut Pro szabadalmaztatott nulla átfedésű pengéinek köszönhetően rendkívül pontos, akár 0,6 mm-es (azaz nagyon közeli!) vágási eredményeket biztosít. A pengekészlet magas széntartalmú acélból készült, és ultrafinom fogakkal rendelkezik, ideális még a legigényesebb hajtípusokhoz is.

Önélező, ultrafinom fogazat a legalaposabb vágáshoz.Ez a nagy teljesítményű motor 35%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint a Wahl standard motorjai. A sima és könnyű vágásért.A 6 rögzítőfésű 6 vágási hosszúságot kínál 1,5 mm-től 13 mm-ig.Akkumulátoros trimmerrel együtt, amely tökéletes a szakáll, a pajesz vagy a nyakszirtek feljavításához.

Annak érdekében, hogy vásárlóinknak a lehető legjobb minőséget kínálhassuk, minden termékünket alaposan ellenőrizzük, hogy funkcionálisan hibátlanok-e.
Emiatt néha a termék tesztelésekor használt szintetikus tesztszőr maradványok és pengeolaj maradhatnak a terméken. Köszönjük a megértést!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Wahl 20105.0466 Close Cut Pro Haj- és szakállnyíró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: