Betöltés...

Jaguar Pastel plus Viola 5.5 hajvágó olló

Ár: 53.767 Ft

Kiváló minőségű bevonat. Védelem a nikkelre allergiás személyek számára. Klasszikus kialakítás a hagyományos hajvágáshoz. Rozsdamentes acélból készült termék, kiváló minőségű bevonattal.


Az 5,5"-es méretű JAGUAR PASTELL PLUS Viola fodrász olló különleges színük miatt kiemelkedik. PASTELL PLUS haj ollóink a JAGUAR WHITE LINE-hoz tartoznak, amely a haj és a textúrázó ollók változatos választékát kínálja. A PASTELL PLUS kollekció ollómodelljei nemcsak színesek, hanem kiváló minőségű fémbevonattal is rendelkeznek, amely védelmet nyújt a nikkelallergiával szemben. A PASTELL PLUS 40 CANDY texturáló ollót is megtalálja a kínálatunkban a megfelelő színben. Így összeállíthatja ollókészletét. A "Candy" mellett sok más szín közül is lehet választani.


PENGE ÉS ÉL

Minden fodrász és textúrázó olló rendelkezik a JAGUAR WHITE LINE kipróbált és bevált vágási tulajdonságaival. A kovácsolt speciális acél feldolgozásának köszönhetően a lapos forgácsolási szögű klasszikus pengék nagyon élesek.


4030363102420



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Jaguar Pastel plus Viola 5.5 hajvágó olló" című hirdetést látja. (fent)