Betöltés...

Jaguar Pre Style Relax P28 ritkító olló 5.5

Ár: 32.890 Ft





A JAGUAR RELAX P 28 modellező ollója 5,5"-es méretben jó minőségű, megbízható és megfizethető. Ezek a fodrászollók erősen csiszolt megjelenéssel és ofszet kialakítással minden fodrász alapmodelljét jelentik.

A lapos vágási szögű pengék nagyon jó élességet biztosítanak. Ez a modellező olló 28 effektív foggal van felszerelve.

A speciális rozsdamentes acélból készült haj olló megbízható minőséget kínál Made in Germany. A sárgaréz színű csavar és az ujjhorog szép kontrasztot mutat a modellező olló erősen csiszolt felületével.

A RELAX P 28 eltolt markolat formában, továbbá ferde hüvelykujjszemmel ergonomikus kéztartást biztosít. A levehető ujjhorogra a kisujj könnyen elhelyezhető, és a fodrászolló biztonságosan vezethető. Túl laza vagy túl szoros? A VARIO csavaros csatlakozással könnyedén beállíthatja a sebességváltót tökéletesen egy érmével.

Minden PRE STYLE hajollóhoz a hozzá illő ujjbetét gyűrűk tartoznak. A nyomáspontok elkerülése érdekében a JAGUAR fodrászollóinkhoz csak minőségi "Made in Germany" lapkagyűrűket használunk. Ily módon a haj olló biztonságosan és kényelmesen fekszik a kezében.

 



Olló modellezése eltolt fogantyú alakkal


Szilárd alap olló


Magasan csiszolt optika


Németországban készült


VARIO csavargó rendszer a tökéletes mobilitás egyszerű beállításához


Kiváló minőségű ujjgyűrűk






Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Jaguar Pre Style Relax P28 ritkító olló 5.5" című hirdetést látja. (fent)