Betöltés...

Jaguar Black Line Euro-Tech olló 5,25

Ár: 274.040 Ft




A Jaguar  több mint 80 éve tartja fenn a legszigorúbb követelményeket a termékminőségben. Minden ollót a csomagolás elött külön-külön, kézileg ellenőriznek a tökéletes minőség biztosításáért. A Black Line Euro-tech a legmagasabb minőségű és legmodernebb technológiával rendelkező olló, melyet Németországban kizárólag mikrokarbid acélból gyártanak. Éles hegyével, amely lehetővé teszi a maximális átláthatóságott, szinte állandóan a hajvágás során, tökéletes kezdők  illetve szakemberek számára is. Friodur® konvex penge teljesen integrált éllel rendelkezik a kivaló minőség érdekében. A kézzel polírozott és fényes felülete kifinomult, kiváló minőségű kialakítást biztosit a fodrászoknak. Lapos és állítható csavarral rendelkezik a maximális kényelem érdekeben. Az éles hegy lehetöve teszi a fodrász számára a tökéletes hajvágást, ritkítast. Jobbkezes fodrászoknak ajánlott.

Jellemzöi:

-a legjobb minőségű acelból készült

-a legmodernebb technológia fejlesztése

- kézzel finiszalt

- lapos, állitható csavar

- ideális hajvágáshoz, ritkitashoz illetve más tehnikákhoz

- ergonomikus kialakítása könnyed hajvágást tesz lehetővé

- ideális a jobbkezesek számara

 

Tisztitás és karbantartás: Ahhoz, hogy ezt az ollót hosszú ideig használja, javasoljuk, hogy válassza ki az önnek megfelelő modellt és méretet, tisztítsa meg az ollót minden használat után, használjon karbantartási olajat naponta, és szükség esetén állítsa be az ollót a csavarban, hogy alkalmazkodjon az ön igényeihez. Annak érdekeben, hogy ne sérüljön meg az olló, javasoljuk tartsa az eredeti dobozában vagy  speciális ollótartoban.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Jaguar Black Line Euro-Tech olló 5,25" című hirdetést látja. (fent)