Betöltés...

Jaguar Satin olló 7

Ár: 48.827 Ft

A JAGUAR SATIN fodrászolló azonnal megragadja a tekintetet kiváló minőségű szatén felületével. A precíz hajvágás egyszerűvé válik a SATIN egyoldalú mikrofogainak köszönhetően.

A WHITE LINE hajollóink klasszikus pengéi nagyon jó, tartós élességet nyújtanak. A SATIN forgácsolóéle különösen lapos vágási szöggel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas szeletelésre. Ezenkívül az egyik oldalon mikro-reteszelt. Ez pontosabb vágást tesz lehetővé, mivel a vágóél megakadályozza a haj elcsúszását.

A kovácsolt speciális acél és a további jégkeményedés lehetővé teszi a csiszolást, ami nagyon jó élességet és a vágóélek hosszú élmegtartását okozza. Ezeknek a hajollóknak a szatén bevonata különleges szemet gyönyörködtetővé teszi őket. Legjobb minőségű "Made in Germany".

A klasszikus fogantyúforma hagyományos vágási érzetet biztosít, amelyben a két markolatgyűrű szimmetrikusan fekszik egymás tetején. A levehető ujjhorogra a kisujj könnyen elhelyezhető, és a fodrászolló biztonságosan vezethető. Ügyeljen a tökéletes beállításra. A VARIO csavaros csatlakozással könnyedén beállíthatja a fogaskereket egy érmével. A SATIN-t balkezes ollóként is megvásárolhatja. Ez egy jobbkezes olló tükörképe, tökéletesen illeszkedik a kézbe, és így természetes mozgásokat kínál.

A JAGUAR WHITE LINE összes hajollója a hozzá illő, kiváló minőségű ujjbetétgyűrűkkel van ellátva. A nyomáspontok elkerülése érdekében a JAGUAR fodrászollóinkhoz csak minőségi "Made in Germany" lapkagyűrűket használunk.

 



Fodrász olló szatén kivitelben


Klasszikus fogantyúforma


Egyoldalú mikrofogazás


Minőség "Made in Germany"





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Jaguar Satin olló 7" című hirdetést látja. (fent)