Betöltés...

Elektromos hajkefe kapilláris masszázs funkcióval, fejbőr ápolására, segíti a haj növekedését és a szőrtüsző regenerálódását, fényterápia, 49 masszázsfej, 500 mAh akkumulátor, kék

Ár: 11.709 Ft


A kapilláris masszázs funkcióval ellátott elektromos kefe innovatív és hatékony termék a fejbőr és a haj ápolására. Ennek a kefének a segítségével látható eredményeket érhet el a haja egészségével és megjelenésével kapcsolatban.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága a kapilláris masszázs funkció. A kefe 49 masszázsfejjel van ellátva, amelyek stimulálják a fejbőrt és segítik a szőrtüszők regenerálódását. A kefe gyengéd és pihentető masszázsa nemcsak javítja a vérkeringést és a mikrokeringést a fejbőrben, hanem hozzájárul az izmok mély relaxációjához és a migrén megnyugtatásához is.



A masszázs funkció mellett a kefe fejlett fényterápiás technológiával is rendelkezik. Vörös fényt és kék fényt használ, hogy segítse a tápanyagok optimális felszívódását a fejbőrből, ezáltal serkenti a haj növekedését és javítja általános megjelenését. A fényterápia egy nem invazív és biztonságos módszer, amely előnyeiről ismert a bőr és a fejbőr különböző állapotainak kezelésében.

A kefe beépített, nagy kapacitású, 500 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Ez az akkumulátor lehetővé teszi a kefe hosszú ideig történő használatát anélkül, hogy gyakran fel kellene töltenie. Így bárhol és bármikor élvezheti a fejbőr és a hajápoló kezelések előnyeit.



Kiváló minőségű ABS anyagból készült, a kefe tartós és tartós. Az ergonomikus kialakítás és a kis súly kényelmes és könnyű kezelést biztosít használat közben.

Ez a kapilláris masszázs funkcióval ellátott elektromos kefe nemcsak kiváló eszköz a fejbőr és a haj ápolására, hanem nagyszerű ajándékötlet az életedben lévő nőies emberek számára is. Ezzel az innovatív és hatékony termékkel kiváló minőségű hajápolási élményt, valamint egészséges és fényes megjelenést biztosít szeretteinek.

Előírások

Feszültség 5V - 1 A
Teljesítmény: 36 W
Akkumulátor: 3.7V, 500 mAh

A csomag tartalma:



 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos hajkefe kapilláris masszázs funkcióval, fejbőr ápolására, segíti a haj növekedését és a szőrtüsző regenerálódását, fényterápia, 49 masszázsfej, 500 mAh akkumulátor, kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: