Betöltés...

Ortopédiai párnák készlete 4. Memóriahabos ülőpárna és ágyéktámasz Suporto®️ Szín fekete

Ár: 23.234 Ft

A hosszú ideig tartó ülés ugyanolyan káros, mint a dohányzás!

Nem arra vagyunk teremtve, hogy napi 8-10 órát üljünk. Ez a gyakorlat sem nem természetes, sem nem egészséges, mivel nyomást gyakorol a gerincre, és fájdalmat okoz a hát alsó részén, a farokcsontban és a nyaki régióban. Emellett porckorongsérveket, cukorbetegséget és elhízást is okozhat, lelassítja a vérkeringést és elősegíti az izomsorvadást.

Fájdalmat és kellemetlen érzést tapasztal a farokcsont területén, aranyérben vagy isiászban szenved?
A Haemorrhoid Pillow 2.0 Önnek való, ha:
- aranyérrel vagy farokfájással küzd;
- hosszú órákat tölt az íróasztalnál vagy vezetés közben:
- derékfájdalmai vannak;
- helyes testtartást szeretne fenntartani.


A terméket speciális igények esetén is ajánljuk, mint például:
- kerekesszékesek;
- terhes nők;
- műtét után lábadozók;
- isiászban vagy porckorongsérvben szenvedők".


JELENLEGESEN JAVÍTJA A FÉLEK FÁJÁT - Nincs többé kényelmetlen ülés!
Tudjuk, milyen érzés, ha nem tudunk utazni és élvezni az élet olyan egyszerű örömeit, mint az autóvezetés vagy az új helyek meglátogatása. A Colac 2.0 ortopédiai párna jelentősen enyhíti a hosszan tartó ülés okozta fájdalmat a farokcsont területén lévő nyomás enyhítésével. Támogatja és segíti a farokfájás, az aranyér vagy az isiász kezelését. A frusztráció, a kényelmetlenség és a nyugtalanság a múlté marad.


SZAKÉRTŐK ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT ÉS AJÁNLOTT TERMÉK
30 kineziológus szakemberrel dolgozunk együtt, hogy olyan termékeket adjunk Önnek, amelyek már az első használatkor működnek, és hosszú távon jó szolgálatot tesznek Önnek.


KÉNYELMESEN ÉS FOLYAMATOSAN MŰKÖDIK
Az ortopédiai memóriahabos alátámasztás, amelyet az Anti-Hemorrhoid Pillow 2.0 nyújt, segít abban, hogy 15-30 percenként kényelmes és fájdalommentes maradjon. Radikálisan megszünteti a hosszan tartó ülés okozta nyomást, és egyenletesen osztja el a súlyt a párna felületén .Így egész nap az igazán fontos dolgokra koncentrálhat, és egész nap produktív lehet.


EGÉSZSÉGES TESTTARTÁS FENNTARTÁSA
Ergonomikus formájának köszönhetően a Haemorrhoid Pillow 2.0 segít egyenesen tartani a hátát, és nagy erőfeszítés nélkül kialakítani a helyes testtartást.


UTAZZON KÉNYELMESEN
A hosszú autóutak fárasztóak, de igazi kihívássá válnak, ha a kényelmetlenség miatt 15-30 percenként szünetet kell tartania. A Hemorrhoid Cushion 2.0 lehetőséget ad arra, hogy 6-8 órán keresztül biztonságosan és kényelmesen utazhasson.


A párna jellemzői:
- Kiváló minőségű memóriahab;
- ergonomikus forma;
- levehető huzat - a könnyű mosás érdekében;
- mérete 45 x 40 x 12 x 4 cm.



TÁMOGATÁSI GARANCIÁK
Ha bármilyen okból úgy érzi, hogy párnánk nem nyújtja a kívánt kényelmet, teljesen ingyenesen visszaküldheti. Még a visszaküldés postaköltségét is álljuk, így nem kell aggódnia. Az Ön kényelme számunkra elsődleges fontosságú.


Mivel Ön olyan sok időt tölt ülve, a megfelelő támaszba való befektetés nem luxus, hanem szükségszerűség.


Átgondolt ajándékötleteket keres?
Mindannyiunknak van olyan barátja vagy családtagja, akinek szüksége van egy jó alátámasztásra, mert nem tud 15-30 percnél tovább ülni. A Suporto párna lehetőséget ad arra, hogy megkönnyítse és élvezetesebbé tegye szerettei életét. Ápolásgátló kiságypárnaként is használható.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ortopédiai párnák készlete 4. Memóriahabos ülőpárna és ágyéktámasz Suporto®️ Szín fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: