Betöltés...

2 x ortopédiai párna, Suporto® párna memóriahabból, hosszabbítókkal

Ár: 27.196 Ft

Ortopéd lábtámasz   az egyik legjobb memóriahabos párna. Támogatja a nyaki területet, amikor a hátán és az oldalán alszik.

A nyaki ortopédiai párna biztosítja a gerinc megfelelő beállítását, csökkenti a hát-, váll- és nyaknyomást, javítja az alvást, és enyhíti a nyak- és vállfájdalmakat.

A Suporto ortopéd párna anatómiai alakja nagymértékben támogatja a nyak nyaki görbületét, ami kevesebb nyaki fájdalmat és nagyobb nyugalmat jelent a nyaki izmoknak.

Milyen előnyei vannak a méhnyak ortopéd párnának? Fenntartja a gerinc természetes görbületét Enyhíti a nyomást és enyhíti a nyak- és hátfájást Nyugtatja a fejét és a nyakát Könnyű légzés és nincs fejfájás reggel Segít csökkenteni a hát alsó részének nyomását Javítja a helyzetét alvás közben. Puha és friss a bőrének Optimális támogatás a nyaknak és a fejnek Láthatatlan cipzár Tökéletes modellezés a testalkat után Tencel Lyocell szál Hipoallergén és mosható huzat Könnyen tisztítható, lélegző huzat

Minőségi párna = Minőségi alvás! méret Hossza: 61 cm Szélessége: 34 cm Magasság: 12 cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "2 x ortopédiai párna, Suporto® párna memóriahabból, hosszabbítókkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: