Betöltés...

Teesa Cut Pro X900 1300mAh Vezeték nélküli hajvágó

Ár: 18.607 Ft



CUT PRO X900
Szeretne mindig úgy nézni ki, mintha kilépne a fodrászatból? Most már lehetséges! Mindez a Teesa CUT PRO X900-nak köszönhető - egy hajvágó, amely lassan olyan hatást kölcsönöz Önnek, mint egy profi vágás, anélkül, hogy otthagyná otthonát.


Precíziós pengék
Meg fog lepődni azon a könnyedségen, amellyel a saját haját levágja! A Teesa CUT PRO X500 borotva kiváló minőségű acél pengékkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a tökéletes hajformázást. Most gyorsan elkészítheti álmai frizuráját.



Fésű mellékletek
Mindig élvezze a tökéletes frizurát! A Teesa CUT PRO X900 készülékkel együtt négy fésűtartót kap - 3 mm, 6 mm, 9 mm és 12 mm, amelyeknek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja a megfelelő vágási hosszúságot.



Öt lépésből álló beállítások
A hajvágás még soha nem volt ilyen egyszerű! A négy fésű mellett a Teesa CUT PRO X900 további ötlépéses beállítással rendelkezik - 0,8 mm, 1,05 mm, 1,3 mm, 1,55 mm, 1,8 mm az önstílus megkönnyítése érdekében.



LED kijelző
A még nagyobb kényelem érdekében a CUT PRO X900 LED-kijelzővel van felszerelve, ahol nemcsak információkat talál az akkumulátor töltöttségi szintjéről és a teljes lemerülésig hátralévő időről, hanem emlékeztetőt is ad a készülék kenésére.



Dokkoló
A CUT PRO X900 vezetékes és vezeték nélküli hajvágást egyaránt lehetővé tesz. A készlet tartalmaz egy töltőállomást, amely biztosítja, hogy a készülék akkumulátora mindig feltöltődjön, és hogy a CUT PRO X900 borotvája mindig készen áll a használatra - amikor csak szüksége van rá.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Teesa Cut Pro X900 1300mAh Vezeték nélküli hajvágó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: