Betöltés...

Remington CI91X1 ProLuxe hajsütővas

Ár: 17.654 Ft

Ha szeretnéd, hogy a frizurád stílusa összhangban maradjon az életstílusoddal, akkor az új PROluxe hullámosító kúpvassal pontosan ezt érheted el. Ez a nagyteljesítményű 25-38 mm-es kúpvas OPTIheat technológiával működik, és segít neked egész napon át tartós, profi megjelenésű, laza hullámokat kreálni. 

A hullámosító kúpvas henger olyan egyedülálló grip-tech bevonattal van ellátva, amely enyhe ellenállást és súrlódást biztosít, ezáltal meggátolja a haj gubancosodását vagy beakadását. Ez a csúszásmentes bevonat tökéletes kiegészítő a hajformázáshoz, különösen azok számára, akik ilyen típusú laza hullámos loknik létrehozásán fáradoznak. 

A speciális tervezésű PRO+ beállítás használatával a sütővas hőmérséklete automatikusan a megbízható 185°C-ra áll be. Ez azt jelenti, hogy a hő által okozott károsodások veszélye nélkül gyakrabban végezheted a hullámosítást, és élvezheted az egész napon át tartó, ápolt megjelenésű frizurát. 

Integrált digitális kijelzőt építettünk be a kúpvas hőmérsékletének megjelenítéséhez, továbbá 120°C és 210°C között 10 hőmérséklet beállítás áll rendelkezésre a kívánt stílus eléréséhez. Ez a nagyteljesítményű, 25-38 mm-es kúpvas lehetővé teszi, hogy egész napon át tartós, profi megjelenésű, laza hullámokat kreálhass. 

- Az OPTIheat technológia a tincs vastagabb részeire irányítja a hőt 
- A Grip-Tech bevonat csúszásgátló hatásának köszönhetően a hajformázás könnyebb 
- 25-38 mm átmérő 
- Integrált digitális kijelző 120 -210 C° 
- Pro+ beállítás: 185°C optimális hajformázási hőmérséklet beállítási lehetőség 
- 30 másodperces, gyors felmelegedés 
- Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hőmérséklet véletlenül elállítódjon 
- Automatikus kikapcsolás funkció 60 perc működés után 
- Biztonsági támaszték 
- Hőálló táska 
- Körbeforgó vezeték 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Remington CI91X1 ProLuxe hajsütővas" című hirdetést látja. (fent)