Betöltés...

Eta Vital Fit Smart digitális személymérleg

Ár: 13.751 Ft

Analitikus személyi mérleg Smart applikációval
* Egyedülálló smart applikációval kombinálva segít a táplálkozási értékeket figyelni, menteni és az alap testi jellemzőket értékelni 
* Energiatakarékos BT (4.2) vezeték nélküli technológia biztosítja a mobiltelefonokba és tabletekbe letölthető VITAL aplikációba történő adatok átvitelét
* Mérleg maximális kapacitása 180 kg-ig / 396 lb / 28 st
* Mérési 100 g
* Üveg mérőfelület
* Biztonsági 6 mm vastagságú üveg
* Azonnal mér - elég rálépni - automatikusan bekapcsol és megméri a súlyt
* Automatikus kikapcsolás, automatikus nullázás
* Túlterheltség jelző, alacsony elemtöltöttség jelző
* Testzsír és testvíz mérése 5 paraméter használatával: magasság, testsúly, életkor, nem és a biológiai ellenállás
* Könnyű és higiénikus karbantartás
* 3 db AAA elemmel való működés (csomagolás tartalmazza)
* Android 4.4 (és újabb); iPhone4S és iOS 8.0 (és újabb) rendszerekkel kompatibilis 

Speciális VITAL applikáció okoskészülékhez
- sokféle egyedülálló funkció és analízis lehetőség
- a mérleggel való párosítás után mért adatokat megjeleníti, analizálja, kommentálja és menti - összesen >18 különböző testi jellemző (pl. zsigeri zsír, testzsír, bőr alatti zsír, testvíz, izomtömeg, test értékelése, elhízás értéke, csont súly, BMI, vagy javaslat, mennyi lenne az adott embernél az ideális súly)
- időben való fejlődés figyelése (grafikonos megjelenítést beleértve)
- minden adat automatikusan le lesz mentve a felhőbe, amelyhez saját fiókján keresztül férhet hozzá
- gyors használati lehetőség regisztráció nélkül (ún. vendég mód )
- az applikáció lehetővé teszi az adatok mentését, vagy megosztását 4 alap módban/összehasonlításban
- más oldalakról származó adatok szinkronizálási lehetősége (Google Fit; Apple Health, Fitbit)
- automatikus párosítás más SMART eszközön lévő bejelentkezés után
- elméleti információk, kérdéseket és válaszokat beleértve, közvetlen az applikációban
- akár 8 személynek való memória (következő adatok menthetők: nem, életkor, magasság, név, fénykép és kívánt súly)
- felhasználók automatikus felismerése
- több, mint 15 elérhető nyelv
- súly értékek kiválasztása (kg/lb/st)
- mérés emlékeztetési funkció (ún. ébresztő)
- gyerek mérési mód
- Android és iOS rendszerekhez való (ingyen letölthető Apple Store-ról / Google Play-ról)


Az ETA Vital Fit személymérleg segít nyomon követni testsúlyának minden paraméterét, legyen szó a zsírtartalomról, izomtömegről, csonttömegről és számos más értékről. A mérleg letisztult fehér színével otthona bármely helyiségében megállja a helyét. Egyszerűen álljon rá, és már mutatja is a kért adatokat. Az eredményül kapott tömeg 100 g felbontással jelenik meg, maximális teherbírása pedig 180 kg (396 lb / 28 st). Túlterhelés és gyenge elem indikátor figyelmeztetni fogja probléma esetén.A 6 mm vastag, biztonsági üveg kialakításnak köszönhetően egyszerű és higiénikus a használata és tisztítása is.A mérés után a mérleg automatikusan kikapcsol és az adatokat elküldi a telefonjára, vagy egyéb okos eszközére, így teljes mértékben a mért értékekre koncentrálhat. És biztos lehet benne, nincs belőlük kevés…Különleges alkalmazás VITAL BODY PLUS, okoseszközökhözTöltse le a Vital Body Plus alkalmazást, és párosítja mérlegét okoseszközével, hogy megtekinthesse a mérés során keletkezett információkat, amelyek sokat elárulnak testének aktuális állapotáról. Nemcsak megjeleníti a mért adatokat, hanem elemzi és össze is gyűjti azokat. Akár 18 testi jellemzőt is figyelemmel kísérhet ilyen módon.Folyamatos áttekintést kap arról, hogy hol tart a céljai felé. Megtekintheti, hogyan változtak a mért értékek az előző méréshez képest. Az alkalmazás segít naplózni fejlődését, ami mindig jó motiváció tud lenni úton célja felé. A Vital Body Plus kompatibilis az Android 4.4 (és újabb), iPhone4S és iOS 8.0 (és újabb) verziókkal.Mi mindent tud a Vital Body Plus applikáció?mérleggel való párosítás után megjeleníti, analizálja, értékeli és menti a mért adatokat – több, mint 18 testi jellemzőt képes mutatni (pl. zsigeri zsír, testzsír, bőr alatti zsír, testvíz, izom tömeg, testforma értékelése, túlsúly fok, BMI, minimális kalória bevitel stb.).mért értékek változásainak figyelése (grafikon megjelenését beleértve)minden adat automatikusan le van mentve a cloud-ba, saját fiókon keresztülvendégek számára is használható, regisztráció nélkül (ún. vendég mód)eredmények mentése, vagy megosztása 4 alap módban/összehasonlításbanadatok szinkronizálása más applikációkkal (Google Fit; Apple Health, Fitbit)automatikus párosítás más SMART eszközön való bejelentkezés utánhasznos elméleti információk megjelenése, „GYIK” szekciót beleértvememória akár 8 fő számára, a felhasználó automatikus felismerésévelcél (kívánt súly) beállítása és figyelése a kiválasztott időszakbanmérés emlékeztetési funkció (ún. ébresztő)gyerekmérési módA Vital Body Plus alkalmazás Android és iOS rendszerre készült (ingyenesen letölthető az Apple Store / Google Play áruházból) és lehetőséget ad a súlymértékegységek (kg / lb / st) módosítására is.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Eta Vital Fit Smart digitális személymérleg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: