Betöltés...

AZZARO Pour Homme Eau de Toilette 200 ml

Ár: 26.670 Ft

Loris Azzaro szicíliai származású divattervező az 1960 - as évektől örvendezteti meg a világot kreációival, melyet a legapróbb részletekig az elegancia és a kifinomultság jellemez. Ez járja át minden alkotását, legyen az ruházat, cipő, vagy akár parfüm.

„ Az élet egy soha véget nem érő nyár…”- vallja a tervező és ez az életérzés, melyet a szicíliai vidámság, életigenlés inspirált köszön vissza illatkompozícióiban is. Az Azzaro Pour Homme férfi illat sem kivétel ez alól, mely termékkel Loris Azzaro maradandót alkotott. Az ikonikus parfümöt 1978-ban dobták piacra, a 320 összetevőből megkomponált illat sikere azóta is töretlen. Az időtlen, férfias illat igazi klasszikussá vált, bármilyen alkalomra javasoljuk, mert bár az illat karakteres, cseppet sem tolakodó.

Az illat karakterét kétség kívül az ánizs és a kömény fűszeres fuvallata adja, ez keveredik a bergamottal, a citrommal, de a levendula tiszta és a bazsalikom friss illata is észrevehető a kompozícióban. A bársonyos cédrus, a pacsuli, a borókabogyó és az érzéki pézsma, valamint az ámbra és a tonkabab jegyei megkoronázzák azt a fantasztikus alkotást, melyben az alkotó elmondása szerint a 320 összetevő legalább fele természetes illat.

A csomagolás egyszerű és elegáns, a barnás tónusú üveg fekete és króm díszítésű kupakjával időtálló, ahogyan maga a parfüm is az.

Illatcsalád: fougere - aromás

Típus: eau de parfum

Összetétel: levendula, írisz, kömény, ánizs, boróka, bőr, vetiver, szantál

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "AZZARO Pour Homme Eau de Toilette 200 ml" című hirdetést látja. (fent)