Betöltés...

Glow F2RN UV/LED lámpa 220W (pink-kék ombre)

Ár: 18.174 Ft

A GLOW márkájú professzionális lámpák javítják a szolgáltatások minőségét mind a szépségszalonokban, mind az orvosi rendelőkben. A precíz munkához szükséges speciális lámpák széles választékát kínálja, beleértve az UV- és kezelőlámpákat is.


Praktikus műkörmös lámpa

A hasznos funkciókkal ellátott GLOW F2 körömlámpa megkönnyíti a manikűr és pedikűr kezeléseket, amelyek során gél lakkokat, zseléket vagy más fényre kötő készítményeket használnak. A megfelelően elhelyezett diódák és a Dual LED technológia garantálja a körömformázás tökéletes rögzítését. Egyedi megjelenése és a használat egyszerűsége miatt professzionális és otthoni használatra egyaránt tökéletes.


Árnyék nélküli készülék Dual LED technológiával

A lámpa teljesítménye 220W, amely 57 megfelelően elhelyezett LED-ből áll ( az úgynevezett holt zóna nélkül), amelyek biztosítják a zselék és gél lakkok tökéletes kötését. A V1-es modell zárt alakú, amely lehetővé teszi a körömformázás pontosabb és egyenletesebb rögzítését. Az alkalmazott Dual Led technológia azt eredményezi, hogy a diódák két hullámhosszú fényt bocsátanak ki, nem fárasztják a szemet, széles hatásspektrumot és gyors köttetést biztosítanak . Az alkalmazott megoldások révén a lámpa a legigényesebb géllakkokat is megfelelően kikeményíti, elérve a körömlemez nehezebben elérhető részeit is.


Munkaidő egyéni igényekhez igazítása

A lámpa időzítőjének négy előre beállított működési ideje van : 10 s, 30 s, 60 s és 99 s (az úgynevezett "felező"). Ezen túlmenően, ha nincs mód kiválasztva, a beépített mozgásérzékelő automatikusan elindítja a lámpát, amikor az ujjait vagy a lábát az alá helyezi, 120 s maximális expozíciós időt feltételezve . A köttetési idő visszaszámlál a kijelzőn – a kiválasztott módtól függetlenül. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen válassza ki az expozíció hosszát az éppen aktuális feladathoz.


Komfort üzemmód "felező"

A már említett "Low Heat Mode" rendszer hatására a lámpa fokozatosan növeli a teljesítményét a köttetés során, így lassabban melegszik fel. Ez megakadályozza az égési vagy hőérzetet a kötés során. Ez a funkció pótolhatatlan, különösen gélek köttetésekor, ami gyakran kellemetlenséget okoz a piacon kapható más lámpák használatakor.


Levehető alsó panel a kényelmes pedikűrért

Ezenkívül a lámpa könnyen szétszedhető, levehető aljal rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a pedikűr vagy lábápolási kezeléseket, megkönnyítve a lábfej elhelyezését a készülék alá. Ez az opció a készülék tisztítása vagy fertőtlenítése során is tökéletesen működik .


Elegáns dizájn és funkcionalitás

Hasznos funkciók, ergonomikus forma és egyedi dizájn tükörrel, pink és kék árnyalatú fémes felülettel a lámpát a szalonberendezés praktikus és egyben rendkívül ízléses elemévé teszik . A megfelelő méretek lehetővé teszik a teljes kéz vagy láb kényelmes elhelyezését a lámpa alatt , ami biztosítja az anyagok egyenletes megkötését.




Tartozék: lámpa, tápegység
Adatok:

Ház színe: pink és kék árnyalatai

: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s

Maximális működési idő: 120 s

Mozgásérzékelő: igen

LED-ek száma:57

Teljesítmény: 220W

Bemeneti feszültség: 100-240 V

Hullám fényhossz: 365 nm, 405 nm

Méretek: 22,5 cm x 20 cm x 11 cm

Garancia: 12 hónap



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Glow F2RN UV/LED lámpa 220W (pink-kék ombre)" című hirdetést látja. (fent)