Betöltés...

Anesi AV Gel Oxygenant - Oxigénes zselé 200ml

Ár: 11.356 Ft

Oxigénes zselé. Egyedülálló gél, mely növeli a bőröd oxigéntartalmat, véd, táplál és ösztönzi a kollagén és elasztin termelést minden bőrtípusnál. Ez a gél használható maszkként is, továbbá 100%-ban olajmentes. Ultrahanggal is használható, megkönnyítve a mitesszerek eltávolítását.

FUNKCIÓK 

1. Minimálisra csökkenti a bőr kiszáradását. 2. A regeneráló kollagén és elasztin rostok növelik a sejtmembránok tapadását, mely így ellenállóbbá válik a szabad gyökökkel és az öregedéssel szemben. 3. Gyulladásgátló és ödéma csökkentő hatásának köszönhetően csökkenti a bőr pirosságát.  4. Csökkenti a fáradtság jeleit és kivilágosítja a bőr tónusát, visszaadva ragyogását.

HASZNÁLAT

Ha maszkként használod, kend fel az arcodra és a nyakadra a gélt, majd hagyd rajta 5-10 percig. Az utolsó percekben gyengéden masszírozd a gélt az arc és a nyak bőrébe, amíg teljesen felszívódik.

ELŐNYÖK

100%-ban olajmentes, ideális ionizáláshoz vagy kozmetikai berendezésekhez.  Magas koncentrációban tartalmaz hatóanyagot, mely gyorsan megnyugtatja a szöveteket és csökkenti a vörösséget.  Gyök eltávolító és feszesítő hatású, Algesium C-t tartalmaz. Sejtlégzést serkentő hatásának köszönhetően tízszer erősebb. 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Anesi AV Gel Oxygenant - Oxigénes zselé 200ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: