Betöltés...

Dr. Chen Multi-max vitamin +Q10+ szelén tabletta 40db tabletta 6db-os csomag

Ár: 20.299 Ft

A készítmény egyetlen tablettában tartalmazza az emberi szervezet napi vitamin- és ásványianyag-igényének túlnyomó részét kielégítő 30 féle hatóanyagot, s emellett megnövelt mennyiségű (20 mg) Q10 koenzimet, amely a sejtek természetes üzemanyagaként elősegíti a tápanyagok hatékony hasznosulását. A készítményben értékes flavonoid hatóanyagok (béta-karotin, rutin, lutein, likopin) segítik szervezetünk további támogatását.

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Chen Multi-max vitamin +Q10+ szelén tabletta 40db tabletta 6db-os csomag" című hirdetést látja. (fent)