Betöltés...

Merece Nano Ionos Arcpárásító Mitesszer Eltávolító Készlettel és Hajpánttal

Ár: 9.390 Ft

Merece nano-ionos arcpárásító mitesszer eltávolító készlettel és hajpánttalSzín: kék

Anyag: Műanyag

Márka: Merece

Bőrtípus: Minden bőrtípusra

Kapacitás: 100 milliliter● Szállítási idő : 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés : 28 munkanap

● Garancia : 12 hónap

A termékről:

Nano-ionos arcgőzölő, profi bőrápolás: Zavarja a bőrápolás ebben a különleges helyzetben? Kipróbált már mindent, az arcmaszkoktól az orrcsíkokig, a spa kezelésektől a meleg zuhanyig, de a bőr továbbra is rossz állapotban van? Így a jobb bőrért egy profi gőzölő segít. A fejlett technológia egyedülálló permetező lámpát biztosít, a Merece gőzölő ionos gőzt nyújt a pórusok megnyitásához, mélyebb behatoláshoz, a kisebb pórusok és ragyogóbb bőr felfedéséhez.

100 ml-es víztartály és UV-fényes sterilizálás: a Merece arcgőzölő 100 fokban kibővített víztartállyal van felszerelve, amely 12-15 percig hidratáló és tisztító ködöt bocsát ki. Beépített szabadalmaztatott UV-fertőtlenítő rendszerrel, a Merece női arcgőzölője sterilizálja a nano-ködöt mielőtt az a fúvókából kijön, biztosítva, hogy a gőz tiszta és 100% biztonságos, így védelmet nyújtva a bőrének.

Multifunkciós és mély behatolás: Nano-részecskék által előállítva, a Merece arcgőzölő hidratálja és ápolja a bőrt. Ezen kívül az arcgőzölő a mitesszerek számára óvatosan eltávolítja a sminket, a szennyeződéseket és egyéb szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat és megtisztítja a mitesszereket. Nemcsak szép a megjelenése, hanem tökéletes gőzlöketet is nyújt 10 percre, előkészítve és alapozva a pórusokat minden kivonáshoz és arcmaszkhoz, amit alkalmaz.

Otthoni spa műanyag szag nélkül: Az otthoni arcgőzölő növeli a vérkeringést a bőrben, növelve a bőr belső hőmérsékletét. Amikor megnöveli a bőr hőmérsékletét, az oxigén a felszínre áramlik és új tápanyagokkal látja el a bőrsejteket, ami előnyös a bőrápolás számára. Az arcgőzölő spa élményt hozhat az otthoni fürdőszobájába. Normális, ha van szaga, amikor megkapja az arcgőzölőt, ez idővel elillan.Amikor megkapja, kérjük, öblítse ki 3-4 alkalommal, mielőtt használná.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Merece Nano Ionos Arcpárásító Mitesszer Eltávolító Készlettel és Hajpánttal" című hirdetést látja. (fent)