Betöltés...

SG702 Professzionális akkumlátoros műköröm csiszológép, 35000 Rpm

Ár: 16.990 Ft

SG702 Professzionális Akkumulátoros Műköröm Csiszológép, 35000 Rpm

Fedezd fel a műköröm készítés új szintjét az SG702 Professzionális Akkumulátoros Műköröm Csiszológéppel. Ez a kiváló minőségű csiszológép tökéletes választás minden szakember számára, aki a legmagasabb szintű teljesítményt és mobilitást keresi a munkájához.

Főbb jellemzők:

Akkumulátoros kialakítás: A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor használd a csiszológépet anélkül, hogy aggódnod kellene a hálózati csatlakozók miatt. Így a munka zavartalan és szabadon végezhető.
Állítható forgás: Az oda-vissza állítható forgás lehetővé teszi, hogy szabadon irányítsd a csiszológépet, hogy megfeleljen az egyes munkadarabok vagy ügyfelek igényeinek.
Szabályozható fordulatszám: A változtatható fordulatszám lehetővé teszi, hogy finoman hangold a gépet az adott munkadarabhoz vagy technikához, biztosítva a legjobb eredményeket.
Modern design: Az SG702 csiszológép modern és vonzó megjelenése teszi a műkörmös szalonok elengedhetetlen kellékévé. Gyönyörű formatervezésének köszönhetően garantáltan stílusos megjelenést kölcsönöz a munkaterületednek.
Hordozhatóság: Könnyű súlya és praktikus mérete lehetővé teszi, hogy könnyen hordozható legyen, akár övön vagy zsebben is szállítható.
Műszaki specifikációk:

Fordulatszám: 0 – 35.000 rpm
Frekvencia: 50 – 60 Hz
Feszültség: 110 V/220 V – 240 V
Teljesítmény: 36 W
A doboz tartalma:

1 db csiszoló gép
6 db csiszolófej
1 db csiszoló egység
Az SG702 Professzionális Akkumulátoros Műköröm Csiszológép a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa minden egyes használatkor. Legyen szó akár műköröm elkészítésről, formázásról vagy csiszolásról, ez a csiszológép garantáltan megkönnyíti a munkádat és lenyűgözi ügyfeleidet.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SG702 Professzionális akkumlátoros műköröm csiszológép, 35000 Rpm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: