Betöltés...

Adyan Bara100ml Unisex EDP Dubai Parfüm

Ár: 24.990 Ft

Az Adyan Bara 100ml Unisex EDP az édes, telt és egyedi illatokra vágyók parfümje. A magyar parfüm piacon már találkozhattunk három éve az Adyan Parfüm Dubai – i parfümgyár több illatával. Az arab illatvilág bombaként robbantak be és fantasztikus népszerűségre tettek szert a minőségi illatok szerelmesei között. Az Adyan Bara 100ml Unisex EDP hozza a keleti eleganciát, Dubai gazdag misztikumát és kiemeli a tömegillatok közül viselőjét. Olyan lenyűgöző illatélményt nyújt amit mindenki szeretne megszerezni a környezetében.

Bemutatkozik az Adyan Parfüm „Bara” illata, egy lebilincselő illat, amely kifinomultságot, eleganciát és időtlen vonzerőt áraszt mind a férfiak, mind a nők számára.

A Bara lendületes citrusos jegyekkel nyit, a bergamott frissességét és a citrom zamatos esszenciáját ötvözi. Ez a parfüm kompozíció megteremti a terepet egy igazán magával ragadó illatélményhez.

Ahogy az illat fejlődik, aromás fűszerek harmonikus illata jön létre, a fahéj melegével és a szerecsendió csábító csábításával. Ezek az elemek zökkenőmentesen keverednek, és bódító és kiegyensúlyozott aromát hoznak létre.

Középpontjában a fás és földes fúzió áll a középpontban, a pacsuli gazdagságával és a cédrusfa finom ölelésével. Ezek az akkordok mélységet és kifinomultságot adnak, tartós benyomást hagyva, amely magával ragadja az érzékeket.

A részletekre való aprólékos odafigyeléssel kialakított Bara a modern egyéniséget ünnepli, aki magabiztosságot, stílust és kifinomult ízlést sugároz az élet finomabb dolgai iránt. Ez egy olyan illat, amely túllép a nemi határokon, és mind a férfiakat, mind a nőket képessé teszi egyedi identitásuk befogadására.

Viselje büszkén a „Bara” magával ragadó varázsával, és tapasztalja meg azt a kifinomultságot és eleganciát, amelyet az Adyan Parfüm ez a remek alkotása hoz. Hagyja, hogy az illat az Ön egyedi személyiségének valódi tükröződése legyen, felejthetetlen benyomást hagyva bárhová is megy.



Aki a keleti, arab parfümök szerelmese az boldog lesz ezzel az egyedi különlegességgel. Fej illatában egy igazi kuriózum robban be és nyitja meg Dubai, arab unisex parfümünk első akkordját. A Bara nyitánya a Konyak esszenciájának a bódító pulzálásával indít ami egy igazi illat különlegesség . Pár pillanat után ahogy az alkohol teret enged a fej jegy távozásának Adyan Bara 100ml Unisex EDP -nk közepében, a Szív illatban a fűszeres Fahéj ad lendületet amit a Tonkabab édes harmóniája csillapít. Fás és mély jegy üti fel a fejét arab illatunk közepében. A Tölgy az őszi erdő egyedi illatvilágával teszi még különlegesebbé parfümünket. Alap illatában a csokoládés Praliné és a krémes Vanília szerelmes ölelésben teljesednek ki. Adyan Bara 100ml Unisex EDP lecsengésében a Szantálfa lágy és édes harmóniája találkozik utoljára a bőrünkkel. Ez a Dubai parfüm különlegesség Kilian Angel’s Share illat inspiráció. Az illat annyira egyedi, hogy viselőjét mindenhol megfogják jegyezni és utat engednek neki, hogy követni tudják az őt körülvevő illataurát.

Az Adyan Bara 100ml Unisex EDP megrendelhető akár másnapra a DPD futárral 100 – 5ml kiszerelésben. Kipróbálható üzletünkben 1196. Budapest Nádasdy u.40. H-P 8-16h –ig. Telefonon Póczos Andor illat szakértőnk segít Önnek ha személyre szabott parfümöt szeretne – +36307975656. Élvezze az Adyan parfümház kiemelkedő Dubai illatait és fogadja az elismeréseket amiket kapni fog azoktól akik belépnek az illataurájába. Használja ki az illataink remek Ár/Érték arányát és legyen pár illata a sorozatból ami meghatározza a munka a szabadidő és az elegáns megjelenés magabiztosságát.

Fejillat – Konyak esszencia

Szívillat – Fahéj – Tonkabab – Tölgy

Alapillat – Praliné – Vanília – Szantálfa

Az illat fajtája – Fényűző, Édes és Elegáns parfüm különlegesség

Kilian – Angel’s Share jellegű illat

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Adyan Bara100ml Unisex EDP Dubai Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: