Betöltés...

L’affair Pure Spirit 100ml Unisex EDP Dubai Parfüm

Ár: 19.990 Ft

A L’affair Pure Spirit 100ml Unisex EDP a különleges illatokra és egyedi megjelenésre vágyók parfümje. A magyar parfüm piacon már találkozhattunk két éve a L’affair Dubai – i parfümgyár két illatával. A Maison Rouge EDP és a Supreme EDP parfümjeik bombaként robbantak be és fantasztikus népszerűségre tettek szert a minőségi illatok szerelmesei között. A L’affair Pure Spirit 100ml Unisex EDP elhozza a keleti eleganciát, Dubai gazdag misztikumát és kiemeli a tömegillatok közül viselőjét. Olyan lenyűgöző illat élményt nyújt amit mindenki szeretne megszerezni a környezetében.

A L’affair Pure Spirit 100ml Unisex EDP illat háromszöge igazi különlegességeket rejt. Az egyik legnépszerűbb parfümünk az édes illatok közül. Fej Illatában egy igazi kuriózum nyitja meg Dubai, arab unisex parfümünket. A Pure Spirit a likőrből származó Cognac esszenciájával kezdi elvarázsolni az érzékszerveinket. A parfüm ez által a Karamell sötét színében pompázva köszön vissza az üvegből. Az első pillanatok a Cognac egyedi aromájának a táncával kezdődik miközben az alkohol elillan a bőrünkről. L’affair Pure Spirit 100ml Unisex EDP-nk közepében a Szív Illatban a Fahéj lágy fűszeressége kelt disszonanciát a Tölgy fás, mély akkordjával. Ezt az ellentmondást a Tonkabab mandulás, vaníliás és enyhén dohányos karaktere gazdagítja. Alap Illatában nagyágyúk érkeznek illatunk befejező akkordjába amik a gourmand hatást és az édes illatok varázsát hozzák L’affair Pure Spirit 100ml Unisex parfümünk lecsengésében. A madagaszkári Vanília édes érintése és a Praliné krémes varázsa hadakoznak miközben a keleties Szantál selymes hatása kiteljesíti orientális Dubai parfümünk utolsó dobbanását. Ezt a Dubaiban gyártott parfümöt Kilian – Angel’s Share illatjegyei inspiráltak. Az illat annyira egyedi, hogy viselőjét mindenhol meg fogják jegyezni és utat engednek neki, hogy követni tudják az őt körülvevő illataurát.

A L’affair Pure Spirit 100ml Unisex EDP megrendelhető akár másnapra a DPD futárral 100 – 5ml kiszerelésben. Kipróbálható üzletünkben 1196. Budapest Nádasdy u.40. H-P 8-16h –ig. Telefonon Póczos Andor illat szakértőnk segít Önnek ha személyre szabott parfümöt szeretne – +36307975656. Élvezze a L’affair parfümház kiemelkedő Dubai illatait és fogadja az elismeréseket amiket kapni fog azoktól akik belépnek az illat aurájába. Használja ki az illataink remek Ár/Érték arányát és legyen pár illata a sorozatból ami meghatározza a munka a szabadidő és az elegáns megjelenés magabiztosságát.

Fejillat – Cognac

Szívillat – Fahéj – Tonkabab – Tölgy

Alapillat – Praliné – Szantál – Vanília

Az illat fajtája – Orientális, édes parfüm különlegesség

Inspiratív illat – Kilian – Angel’s Share illatjegyei

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "L’affair Pure Spirit 100ml Unisex EDP Dubai Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: