Betöltés...

L’affair Parfum De Muse Roseate 100ml Női EDP Dubai Parfüm

Ár: 19.990 Ft

A L’affair Parfum De Muse Roseate 100ml Női EDP a Hölgyek álma. Egy olyan gazdag parfüm kompozíció a gyümölcsös és virágos illat jegyek szerelmeseinek amivel kiemelkedhet a tömeg illatok unalmából. A magyar parfüm piacon már találkozhattunk két éve a L’affair Dubai – i parfümgyár két illatával. A Maison Rouge EDP és a Supreme EDP parfümjeik bombaként robbantak be és fantasztikus népszerűségre tettek szert a minőségi illatok szerelmesei között. A L’affair Parfum De Muse Roseate 100ml Női EDP elhozza a keleti eleganciát, Dubai gazdag misztikumát. Olyan lenyűgöző illat élményt nyújt amit mindenki szeretne megszerezni a környezetében.

A L’affair Parfum De Muse Roseate 100ml Női EDP illat háromszöge izgalmas parfüm összetevőket rejt. Fej Illatában gyümölcsös tónusok és citrusos rezdülések nyitják meg Dubai, arab Női parfümünket. A Parfum De Muse Roseate első pillanataiban a lédús Licsi és a zamatos Körte jelennek meg amit a Bergamott citrusossága élénkíti friss jegyeivel. A leszáradás után L’affair Parfum De Muse Roseate 100ml Női EDP -nk közepében a Szív Illatban virágos illatfelhőbe burkolózik parfümünk. Török rózsa és Bazsarózsa frissessége pulzál Női parfümünk közepében amit Virágos tónusok tesznek még varázslatosabbá. Az üdeség a gyümölcsök frissessége és a virágok bódító harmóniája dominál Dubai illatunkban. Alap Illatában a Fehér Pézsma fás a Vetiverfű eső áztatta erdő illatjegyei keverednek L’affair Parfum De Muse Roseate 100ml Női parfümünk lecsengésében. Ezt a Dubaiban gyártott parfümöt Parfums De Marly – Delina La Rosée illatjegyei inspiráltak. Az illat annyira egyedi, hogy viselőjét mindenhol megfogják jegyezni és utat engednek neki, hogy követni tudják az őt körülvevő illataurát.

A L’affair Parfum De Muse Roseate 100ml Női EDP megrendelhető akár másnapra a DPD futárral 100 – 5ml kiszerelésben. Kipróbálható üzletünkben 1196. Budapest Nádasdy u.40. H-P 8-16h –ig. Telefonon Póczos Andor illat szakértőnk segít Önnek ha személyre szabott parfümöt szeretne – +36307975656. Élvezze a L’affair parfümház kiemelkedő Dubai illatait és fogadja az elismeréseket amiket kapni fog azoktól akik belépnek az illat aurájába. Használja ki az illataink remek Ár/Érték arányát és legyen pár illata a sorozatból ami meghatározza a munka a szabadidő és az elegáns megjelenés magabiztosságát.

Fejillat – Bergamott – Körte – Licsi

Szívillat – Virágos Tónusok – Bazsarózsa – Törökrózsa

Alapillat – Fehér Pézsma – Vetiverfű

Az illat fajtája – Gyümölcsös, Virágos parfüm különlegesség

Inspiratív illat – Parfums De Marly – Delina La Rosée illatjegyei

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "L’affair Parfum De Muse Roseate 100ml Női EDP Dubai Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: