Betöltés...

Fertőtlenítő doboz kozmetikai eszközökhöz - sterilizáló készülék manikűrösöknek, kozmetikusoknak, és otthoni használatra (BB-21850)

Ár: 2.990 Ft

Ez a sterilizáló eszköz forradalmasítja a kozmetikai eszközök higiéniai és biztonságos fertőtlenítését otthon vagy a szalonodban. Képzeld el, hogy ollóid, csipeszeid, fésűid, reszelőid és más fémeszközeid mindig tiszták és mentesek a káros baktériumoktól és fertőzésektől. Ez a sterilizáló készülék nem csak a higiénia, hanem a biztonság szempontjából is kulcsfontosságú. Műszaki Adatok: Szín: Fehér Anyag: PP (polipropilén) Fertőtlenítőszerekkel szemben ellenálló: Igen Kihúzható fiók/szűrő: Igen Méretek: 22,5 x 6,5 x 12,5 cm Tömeg: 257 g Súlya csomagban: 342 g Előnyök: Egyszerű Használat: A sterilizáló egyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén használja. Önts 0,5 liter folyadékot a sterilizálóba, helyezd el a szerszámokat a szitán, zárd le a tartályt, és várd meg a megadott időt. Miután lezárás után újra kinyitod, a szita automatikusan kicsúszik, és a szerszámok készen állnak a használatra. Többszörös Használat: A sterilizáló készülék nem csak egyszeri használatra alkalmas. Kompakt mérete és hatékony működése lehetővé teszi, hogy újra és újra használd, így időt és pénzt takaríthatsz meg. Kivehető Fiók/Szűrő: A kihúzható fiók és szűrő lehetővé teszi a sterilizált szerszámok kényelmes szárítását, és megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását. Hatékony Sterilizálás: A sterilizáló készülék hatékonyan és gyorsan végzi el a feladatát, így mindig tiszta és biztonságos eszközeid lesznek. Ne engedd, hogy a kozmetikai eszközeid fertőzések forrásai legyenek. Szerezd be ezt a sterilizáló készüléket, hogy mindig magabiztosan és higiénikusan használhasd őket. A sterilizáló nemcsak egyszerű használatú, de a kompakt mérete és hatékonysága miatt a tökéletes választás otthoni kozmetikai kezeléseidhez. Ne veszíts több időt és szállj szembe a baktériumokkal és fertőzésekkel a biztonság és higiénia érdekében!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fertőtlenítő doboz kozmetikai eszközökhöz - sterilizáló készülék manikűrösöknek, kozmetikusoknak, és otthoni használatra (BB-21850)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: