Betöltés...

Csupaszív fürdőbombák 11-13 db 145g

Ár: 2.959 Ft

2018. júniusában a Cosmopolitan magazin rangos megmérettetésén, sok-sok nemzetközi, szépségápolással foglalkozó márka mellett sikerült díjat nyerni: a Cosmo Beauty Awards fürdőtermékek kategóriájának közönségdíját hoztuk el CsupaSzív fürdőbombánkért.  

Számunkra a vásárlók visszajelzése, a közönséggel való kapcsolat az egyik legfontosabb. Hisz’ ők azok, akik nap, mint nap úgy döntenek, a mi termékeinket választják. Azokat, amiket Géza bácsi, Anna, Sándor, Renáta vagy Miklós készít kaposvári gyárunkban, csupaszívvel. Köszönjük még egyszer, hogy a Cosmopolitan olvasói ránk szavaztak, egy erős, külföldi termékeket is tartalmazó mezőnyben. Szívünk és lelkünk van benne minden termékben, így a CsupaSzívben is.

Külsőleg alkalmazandó! Ügyeljen rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítse ki! Csak tiszta, sérülésmentes bőrre használja! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen! 

Az összetevők listája változhat, minden esetben a termék címkéjén lévő összetevő listát vegye figyelembe.

Használati és kezelési útmutatónkat itt tekintheti meg: yamuna.hu/hasznalatiutmutato 



 

INCI: 

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Olus Oil, Parfum, Aqua, CI16255, Tocopherol.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.09.11
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Csupaszív fürdőbombák 11-13 db 145g" című hirdetést látja. (fent)