Betöltés...

Panasonic EW-DP52-K803 Szónikus fogkefe - Fekete

Ár: 99.360 Ft

Élvezze a finom ételeket egészséges fogakkalA Panasonic olyan elektromos fogkefét fejlesztett ki, amely a fogszuvasodáson kívül az ínybetegségeket is megelőzi. A szuperfinom sörtékkel vízszintesen dörzsölve alaposan eltávolítható a plakk a periodontális tasakokból is. Ha a szájápoláshoz Panasonic fogkefét használ, akkor továbbra is egészséges fogakkal és fogínnyel fogyaszthatja az ízletes ételeket.Három egyedi technológia fogkefék számáraA Panasonic ezt a fogkefét arra fejlesztette és készítette, hogy a hagyományos eszközöknél hatékonyabban ápolja a periodontális tasakokat.A szuperfinom sörték mélyen a periodontális tasakokba hatolnak.A fogínyvonal tisztításakor hatékonyabban távolítja el a plakkot.A lineáris motorral meghajtott szonikus vibráció alaposabban tisztít.Erőteljesebb tisztítás a kettős motorral létrehozott dupla szonikus vibrációvalTartalmazza a dupla szonikus vibrációs üzemmódot is, amely a még alaposabb tisztítás érdekében újdonságként merőleges vibrációval is kiegészíti a hagyományos vízszintes vibrációt. Az új, 3 dimenziós megközelítésben a merőleges vibráció erőteljesen távolítja el a fogközökből is a plakkot. A kettős motor minden korábbinál intenzívebben tisztít.Teljesítményszabályozó technológiaA fogkefe automatikus amplitúdóváltoztatása biztosítja mind a tisztítás erőteljességét, mind a túlzott dörzshatás elkerülését.Az erőteljesség fenntartása: A fogkefe normál erősségű rányomásakor a készülék fenntartja az amplitúdót.A túlzott dörzshatás elkerülése: Túlzott rányomás esetén a fogkefe amplitúdója csökken, finomabbá válik, hogy ne következzen be túlzott dörzshatás.Öt különféle kefe az optimális szájápolásértPeriodontális tasakok: A periodontális tasakok mélyülése periodontális betegségre utal.Fogközök: Itt könnyen ragad meg ételdarabka, és könnyen rakódik le plakk.Fogfelszín: Az élelmiszerek színezőanyagai megpapadnak a fogak felületén.Fogínyápolás: A fogínyvérzés periodontális betegségre utal.Fogak rágófelülete: Az egyenetlen felületen könnyen tapad meg és rakódik le szennyeződés.Öt különféle tisztítási módW-CLEAN: Ha a fogfelszínt, a fogközöket vagy az egyéb területeket erőteljesen kívánja tisztítani.NORMÁL: Ha a periodontális tasakokat kívánja tisztítani.ENYHE: Első használatkor, illetve ha a kefemozgás túl erőteljesnek tűnik. Ez a fokozat való a nyelv tisztítására is.W-GUMCARE: Ha a fogínyt kívánja ápolni.STAINOFF: Ha aggódik fogainak színe miatt.1 órás feltöltésA töltőállvány egyszerű töltést biztosít. A teljes feltöltés 1 órát vesz igénybe, és 90 perc vezeték nélküli használatot biztosít.2 perces gyorstöltésNem kell már a hirtelen lemerülés miatt aggódni. A 2 perces gyorstöltés elegendő energiát biztosít egy (2 perces) fogmosáshoz.

Műszaki adatok:
Max. működési idő: 90 percTöltési idő: 1 óraGyorstöltés: IgenVízállóság: IPX7Szélesség: 29 mmMagasság: 235 mmMélység: 35 mmTartozékok:
5 x fogkefe tartozékUtazótáskaTöltő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Panasonic EW-DP52-K803 Szónikus fogkefe - Fekete" című hirdetést látja. (fent)