Betöltés...

ANLAN Okos szemmasszírozó ALMYY06-02

Ár: 12.970 Ft

Intelligens szemmasszírozó ANLAN ALMYY06-02Adjon magának egy pihentető masszázst otthon. Rendszeres használata pihentetővé és simává teszi bőrét. A készülék 3 féle fénnyel rendelkezik - piros, sárga és kék fénnyel. Rugalmassághiánnyal és megereszkedett bőrrel küzd? Segítségükkel helyrehozhatja és rugalmasabbá teheti bőrét. Ezenkívül a szabályozható hőmérsékletnek (38 - 45 ℃) köszönhetően eltüntetheti a szem alatti sötét karikákat. A masszírozó 45º-os ferde kialakítással rendelkezik, a jobb használati kényelem érdekében.
TermoterápiaA 11500 2000 fordulat/perc magas rezgési frekvenciája egyedülálló élményt nyújt. A készülék mindössze 20 nap alatt kisimítja a finom ráncokat és a duzzanatokat. Rendszeres használata serkenti a vérkeringést és táplál, ezáltal feldobja az arcbőrt, ragyogóbbá teszi a szemkörnyéket és a relaxáció érzését adja.
Győzze le problémáit egyszer és mindenkorraA masszírozó segítségével a tápanyagok sokkal mélyebben és jobban felszívódnak, mint ahogyan azt kézzel tennénk. Búcsút mondhat a sötét szemköröknek, a ráncoknak vagy a szem alatti táskáknak.
Háromszínű fényterápiaA vörös fény használatával javítja a sejtműködést, fokozódik a kollagén stimuláció, így a bőr rugalmasabbá és puhábbá válik. A kék fény elpusztítja a baktériumokat, jól működik a pattanások kezelésében. A melanin megfelelő eloszlásának köszönhetően puha és fényes lesz az arcbőre, amiben a sárga fény segít.
Könnyen használhatóA masszírozó használata előtt alaposan tisztítsa meg az arcát, és válassza ki a kívánt üzemmódot. Mozgassa a hengert előre-hátra, kis köröket téve a közepétől az alsó szemhéj felé. Mozogjon az alsó szem belsejétől a felső szem belseje felé. A terméket az egész arcán használhatja, beleértve az ajkait is.
Használja ott, ahol szüksége van ráA készülék akár 3 órán keresztül is készenléti üzemmódban maradhat. Azonban 15 perc után automatikusan kikapcsol. A 45 ۫ szögletes kialakítás lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést a bőrhöz és a jobb masszázs eredményt.
Csomag tartalma:MasszázsgépTöltőkábeltokFelhasználói kézikönyvSpecifikáció:Márka AnlanModell ALMYY06-02Készenléti idő 3 óraAutomatikus kikapcsolás 15 percTöltési idő 2 óraVibrációs frekvencia 11500 2000 fordulat/percHőmérséklet 38 - 45 ℃Méret 130 x 22 x 22 mmSúly 42 gAkkumulátor kapacitás 400mAhTeljesítmény 2,5 WTápegység 5V 1ANévleges feszültség 3.7V

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ANLAN Okos szemmasszírozó ALMYY06-02" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: