Betöltés...

Dansac sztómavédő paszta alkohollal, 50g

Ár: 4.200 Ft

A Dansac sztómavédő paszta egy sztómazsák-rendszerhez tartozó kiegészítő, amelynek célja a sztómaterápiás termék bőrfelületi illeszkedésének elősegítése, illetve annak megakadályozása, hogy a sztómából szivárgó váladék a tapadófelület alá hatoljon. Ideális a sztómatermékek alatti bőregyenetlenségek, hegek és ráncok kitöltésére annak érdekében, hogy a zsák tapadófelülete vagy az alaplap tapadása biztonságosabb legyen a sztóma vagy a fisztula körül. A paszta segíti megőrizni a sztómatermék alatti bőr épségét, növeli a biztonságérzetet és a zsák vagy az alaplap viselési idejét.


Közvetlenül a száraz bőrre nedves ujjal vagy spatulával alkalmazandó. A paszta felvitele előtt távolítsa el a tapadófelület lehúzható védőfóliáját.


Alkoholt tartalmaz. Ne alkalmazza súlyosan irritált vagy horzsolt bőrön, nyílt sebeken, illetve fekélyeken. Irritált bőrön történő alkalmazás során átmenetileg csípő érzést okozhat.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dansac sztómavédő paszta alkohollal, 50g" című hirdetést látja. (fent)