Betöltés...

Gyógyszerporító maxi, Sundo

Ár: 3.000 Ft

A tabletta felező vagy gyógyszervágó porító és tároló funkcióval azoknak az embereknek nyújthat segítséget, akiknek muszáj a gyógyszerüket vagy tablettájukat elfelezni vagy akár négybe vágni, sőt, porítani is. Ez a kis eszköz ezt a műveletet egyszerűsíti le maximális biztonság mellett külön kiemelve, hogy még gyermekzárral is rendelkezik. Nem kell kést elővenni, majd az elrepült gyógyszerdarabot keresgetni stb. vagy valami eszközt keresni a gyógyszer összetörésére 


A gyógyszer felező, porító és tároló használata rendkívül egyszerű: tegye a tablettát a kés alatti tartóba, majd csukja össze a tabletta felezőt. Porítani szeretne? Egyszerű: csavarja le a gyógyszertörő alját, tegye bele a gyógyszert, majd csavarja össze az eszközt. Arra is lehetősége van, hogy 1-2 tablettát magával vigyen, ha pl. 1-2 napra elutazik valahova. Ilyenkor gyógyszeradagolóként használhatja a tabletta darabolót.


7 cm magas, 4 cm az átmérője, 4 rekesz van benne a gyógyszerek elkülönítésére. 


Figyelmébe ajánljuk:



HOGYAN SEGÍTHETEK? - otthonápolási és beteggondozási blog.
Cikkekkel, videókkal, háttérinformációkkal segítünk Önnek a megfelelő ápolási és/vagy gondozási segédeszköz kiválasztásában, használatában.
Ezt olvasta már? A gyógyszeradagoló a praktikusságán túl biztonságot ad.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gyógyszerporító maxi, Sundo" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: