Betöltés...

Fűthető mellény, unisex, L-es méretben, USB-n tölthető, 3 fűtési szint, 9 zónás, fekete színben

Ár: 8.890 Ft

Fűthető mellény, unisex, L-es méretben, USB-n tölthető, 3 fűtési szint, 9 zónás, fekete színben 



Előfordul, hogy még a legjobb trekking ruházat sem felel meg az elvárásainknak, ezért van egy tökéletes termékünk, ami az őszi és téli szezonban is jól fog működni! Ha a téli sportok szerelmese, gyakran változó időjárási körülmények között végzi munkáját, vagy egyszerűen csak lelkes utazó, vagy gyakran fázik, ez a mellény kifejezetten Önnek való! Még a legalacsonyabb hőmérséklet vagy az erős szél sem lesz képes tönkretenni a terveit, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze a szabadban való tartózkodást.


Ezt a mellényt sportos stílusban tervezték. Divatos steppelt kialakítással rendelkezik, így mindenki számára vonzó lesz. Tökéletesen alkalmazkodik a testhez, és mindenekelőtt megakadályozza a hőveszteséget. Cipzárral záródik. A belső zsebben USB tápkábel található, mellyel csatlakoztathatja például egy power bankhoz. Amikor a hőmérséklet csökken, a beépített rendszer lehetővé teszi, hogy azonnal felmelegítse a testét.


A mellény külső rétege 100% nejlonból készült. Ezt az anyagot a következők jellemzik: nagy tartósság és megakadályozza a gyűrődést. Könnyű és gyorsan szárad. A bélés és a töltelék 100% poliészterből készült, amely hatékonyan véd a hideg és a szél ellen. Ez az anyag strapabíró és nagyon tartós.


A fűtőrendszer bármely USB-porttal rendelkező (nem tartozék) power bankról működtethető. Az oldalsó zsebben tárolható (amelyhez egy beépített kábel tartozik). Miután csatlakoztatta a kábelt a power bankhoz, csak nyomja meg a bekapcsoló gombot röviden a mellény bal oldali felső részén, hogy elindítsa a fűtési folyamatot.


A 9 zónás rendszer 3 különböző fűtési módban használható, amelyek lehetővé teszik, hogy a fűtés intenzitását saját preferenciáihoz vagy az aktuális időjárási körülményekhez igazítsa. A fűtőbetétek elrendezésének köszönhetően az Ön teljes felsőteste hatékonyan felmelegszik: nyak, lapockák, hát és ágyék.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: nejlon / poliészter
Unisex
Zsebek száma: 3
Áramellátás: USB
9 zónás fűtőrendszer
3 különböző fűtési mód
Szélesség a hónalj alatt: 58,5 cm
Teljes hossz: 78 cm
Súly: 351 g


A csomag tartalma:



1 db fűthető mellény L-es méretben




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fűthető mellény, unisex, L-es méretben, USB-n tölthető, 3 fűtési szint, 9 zónás, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP